PE SURSE! Seful Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean, se gandeste la pensionare! VEZI cine este candidatul care ar putea sa-i urmeze in functie

tutzi_rutiera

Dupa o cariera plina de adrenalina in fruntea Biroului Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean pare tot mai hotarat sa-si agate aparatul etilotest in cui si sa se retraga la pensie.


Perspectiva de a se intalni la o cafea, liber de orice sarcina de serviciu, cu fosti colegi de inspectorat, precum Sabin Bogosel, Daniel Langa, Petrica Cazmir, Ilie Spataru si alti politisti iesiti la pensie, devine tot mai greu de suportat in noptile reci, cu filtre totale pe stradutele ascunse ale orasului, astfel ca Tuti Domasnean a inceput sa lucreze de zor la planul de retragere din sistem.

Se considera nedreptatit, oarecum, si de ancheta interna care a vizat prezenta unui cameraman clandestin in echipajele de Politie Rutiera, in conditiile in care conducerea Politiei Timis nu a inteles un principiu al democratiei, atat de clar, si anume cel care spune ca nicio persoana nu poate fi alungata abuziv de pe domeniul public…

Vestea ca Tuti Domasnean, seful Politiei Rutiere Timisoara, ar putea sa iasa la pensie a starnit, deja, interesul unui politist rutierist cu experienta, care, anul trecut, dupa arestarea preventiva a fostului sef al Serviciului Politiei Rutiere, Marcel Craciunescu, a preluat pentru cateva zile conducerea compartimentului judetean de politie rutiera.

cristean

Comisarul sef Liviu Cristean, actualmente seful Biroului Politiei Rutiere Lugoj, se declara pregatit sa vina in fruntea Biroului Politiei Rutiere Timisoara, in cazul in care sefii sai ierarhici ii vor cere acest lucru. Liviu CRistean are 47 de ani, este casatorit si are un copil, iar de peste 25 de ani activeaza doar in domeniul politiei rutiere.

Tocmai de aceea, se considera cel mai indrepatit sa-i urmeze in functie lui Tuti Domasnean, mai cu seama ca, niciodata, nu a fost implicat in vreun dosar de coruptie.

“Daca sefii mei vor considera oportun si ma vor delega la sefia Politiei Rutiere Timisoara, ma voi achita cu profesionalism de toate sarcinile pe linie de serviciu”, a afirmat comisarul sef Cristean intr-un cerc de perieteni.

Ramane de vazut pe cine va prefera inspectorul sef Ioan Mirescu in functia ce va fi eliberata, in curand, de Dumitru Domasnean, cel mai longeviv sef al Politiei Rutiere Timisoara. (G.I.)

 

One thought on “PE SURSE! Seful Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean, se gandeste la pensionare! VEZI cine este candidatul care ar putea sa-i urmeze in functie

  1. pai nea Mirescu care e cel mai batran ofiter din politia Timis n-are gand de pensionare? ar c-am fi cazul sa-i lase pe altii mai tineri!

Leave a Reply