TOP GUN! Cei mai buni pistolari cu epoleti din vestul tarii s-au intrecut la Timisoara! La competitia organizata de IPA 1 Timis au participat si politisti din strainatate

top gun impact

Poligonul de la Padurea Verde a gazduit, astazi, cea de-a VII-a editie a Turneului International de Tragere cu pistolul ”Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association) – Sectia Romana Regiunea 1 Timis.


Desfasurata sub deviza ”Servo per Amikeco!”, competitia a reunit cei mai buni tragatori – membri ai asociatiilor IPA din partea de vest a tarii, precum si din strainatate. Anul trecut, manifestarea s-a bucurat de un real succes, fiind prezente un numar de 24 de echipe din tara, dar si din Serbia, Ungaria, Polonia, Slovenia, Macedonia.

Politia Locala Timisoara, ca si principal colaborator,  – in conditiile in care directorul institutiei, Dorel Cojan, detine functia de vicepresedinte al IPA 1 Timis – a participat cu echipa care a castigat, in 2016, pentru a cincea oara titlul de campioni nationali ai Federatiei Nationale a Politistilor Locali din Romania.

De mentionat ca turneul Top Gun de anul trecut a fost castigat de echipa Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

UPDATE! Presedintele IPA 1 Timis, comisarul sef Gheorghe Moldovan, ne-a dat cateva detalii despre aceasta editie a Top Gun. “Au participat 22 de echipe de politisti din Timis, Arad, Caras-Severin, Mehedinti, dar si membri IPA din Ungararia si Serbia, insa cei mai buni tintasi s-au dovedit a fi tragatorii de la CSM Timisoara, sportivi de performanta, urmati de IPJ Timis si Politia Locala Timisoara. Cel mai bun tintas, cu un punctaj aproape maxim, a fost Ion Tomescu, legitimat la CSM Timisoara”, ne-a declarat Gheorghe Moldovan. (G.I.)

 

Leave a Reply