POLITIST CORUPT! Fiul unui fost ofiter de informatii de la SIPI Timis, ridicat de procurorii DIICOT! Acesta este suspectat de protejarea unei retele infractionale specializate pe clonarea cardurilor bancare

catuse_impact

Fiul unui fost ofiter de la Serviciul de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Timis, fosta UM 0962, a fost ridicat, azi dimineata, de procurorii DIICOT, in urma unei descinderi la sediul Politiei Municipiului Timisoara.


Inspectorul principal George Catalin Gavrea, de la Biroul Politie Judiciara, este acuzat de implicare intr-un dosar de crima organizata, fiind in vizorul politistilor de la DGA pentru sprijinirea unei retele infractionale specializata in furtul si clonarea de carduri bancare.

Din probele aflate la dosar, fiul fostului ofiter de la serviciul de protectie informativa “Doi si-un sfert” se ocupa, in calitatea sa de ofiter de cercetare penala, de blocarea investigatiilor in dosarele acestei retele de crima organizata.

Ofiterii DGA si procurorii DIICOT au perchezitionat atat biroul, cat si locuinta politistului acuzat de pactizare cu infractorii. De remarcat ca aceasta este prima operatiune anticoruptie de la Politia Municipiului Timisoara, dupa instalarea noii echipe de conducere formata din comisarii sef Alin Petecel si Mircea Rosu. (G.I.)

Leave a Reply