EXCLUSIV! Comisarul sef Stefan Negrila, schimbat de la conducerea Biroului de Combaterea Crimei Organizate Timisoara! VEZI cine a preluat conducerea BCCO Timisoara, in urma unei rotatii de cadre

negrila1_impact

Dupa un mandat de peste 10 ani in fruntea Biroului de Combaterea Crimei Organizate Timisoara, comisarul sef Stefan Negrila a fost dislocat din functie si inclus intr-un sistem de rotatie a cadrelor pe axa Timisoara – Cluj-Napoca – Oradea.


Astfel, din ordinul noului sef al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul sef Bogdan Despescu, adus in fruntea Politiei Romane de ministrul Petru Toba, sefii birourilor de combatere a crimei organizate din cele trei zone au fost schimbati intre ei.

Comisarul sef Stefan Negrila a preluat BCCO Cluj-Napoca, seful de acolo, comisarul sef Horea Oltean, a fost detasat in fruntea BCCO Oradea, iar comandantul din Bihor, comisarul sef Mugur Poenar, a inchis “triunghiul” rocadelor si a preluat BCCO Timisoara.

Detasarea comuna a celor trei ofiteri de politie este pe o perioada nedeterminata, insa efectele acestui “update” institutional s-au facut, deja, resimtite la nivelul retelelor de crima organizata. Sub comanda comisarului sef Mugur Poenar, lucratorii BCCO Timisoara au inceput sa-si reinventeze atributiile de serviciu, astfel ca au inceput sa cada “capete” de politisti si contrabandisti de la Vama Moravita, din interiorul Politiei Municipiului Timisoara, unde a fost arestat preventiv un ofiter care proteja o retea de hoti din buzunare, dar si printre traficantii de droguri de risc din oras.

poenar BCCO

Este posibil ca aceasta detasare in inima Ardealului a comisarului sef Stefan Negrila sa aiba legatura cu disolutia autoritatii resimtita la nivelul BCCO Timisoara, in conditiile in care, in februarie 2016, un politist de-al sau a amenintat cu pistolul un operator TV de la Kanal D, iar, anul trecut, ofiterul care a lucrat in dosarul Sex cu minore intrumentat de DIICOT a abuzat de toate procedurile legale pentru a forta incriminarea unor VIP-uri locale.

De altfel, la vremea respectiva, subcomisarul Alin Baicu a si fost reclamat la DNA de catre avocatul Florin Kovacs.

Revenind la noul sef de la BCCO Timisoara, comisarul sef Mugur Poenar, sa mai spunem ca acesta a fost adjunct al sefului Politiei Municipiului Oradea, iar in 2010 a castigat concursul pentru sefia BCCO Oradea. (G.I.)

3 thoughts on “EXCLUSIV! Comisarul sef Stefan Negrila, schimbat de la conducerea Biroului de Combaterea Crimei Organizate Timisoara! VEZI cine a preluat conducerea BCCO Timisoara, in urma unei rotatii de cadre

  1. Si credeti ca a patit ceva subcomisarul Baicu Alin pentru ca “a abuzat de toate procedurile legale pentru a forta incriminarea unor VIP-uri locale”?(nefiind primul caz de acest gen)
    Din contra,lucreaza si in prezent bine mersi.
    Aceste practici nu pot fi contracarate deoarece nu pot fi anticipate.
    Ar fi interesant de aflat cine l-a pus sa faca toate acestea.

Leave a Reply