BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Consilierii judeteni din Timis au votat si semnat, in unanimitate, declaratia simbolica de reunire a Republicii Moldova cu Romania    Un student din Timisoara a distrus nu mai putin de 26 de ghivece ornamentale de pe Podul Michelangelo, convins ca un dosar penal pentru distrugere ii va aduce noroc    Viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu, a castigat procesul cu Agenția Nationala de Integritate, dupa trei ani de procese in care a contestat decizia ca ar fi fost incompatibil     Comandantul Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a cerut verificarea de urgenta a imprejurarilor in care o persoana surdo-muta a fost amendata pentru tulburarea linistii si ordinii publice la Congresul PSD    Brindusa Armanca despre difuzarea interviului cu Sebastian Ghita: "TVR a comis un abuz de incredere, folosind canalul public in favoarea infractorilor politici si in afara interesului public"

ATENTAT ESUAT? Un jurnalist din Timisoara, tinta unei rafuieli de tip mafiot! Dragos Bota anunta ca scapat ca prin minune, dupa ce o “mana criminala” i-a desfacut suruburile de la o roata a masinii

botza112

Rafuielile lumii interlope cu martorii incomozi sau jurnalistii din Timisoara au ajuns in atentia procurorilor DIICOT, care urmeaza sa se sesizeze din oficiu si sa deschida un dosar penal in rem, dupa ce seful unei publicatii online, colaborator al Antenei 3, a anuntat ca persoane necunoscute au atentat la viata sa.

“Bilant pentru baietii care au umblat la roata stanga spate a Opel-ului meu – trei prezoane forfecate, al patrulea prezon slabit bine,al cincilea fara probleme. Ati estimat bine ca voi fi pe autostrada,dar ghinionul vostru e ca al patrulea prezon l-ati desfacut mai mult decat trebuia. Al doilea ghinion – nu am zburat la 130 km/h in parapet sau in vreun TIR. Sa duceti banii inapoi la contractori, care ar trebui sa creasca pretul de la 50.000 euro. Sunt ok si eu si Adrian Piclisan si mergem mai departe”, a dezvaluit Dragos Bota pe pagina sa de Facebook, starnind ingrijorari legitime sau ironii subtile in randul prietenilor din mediul online.

“Dumnezeule, in ce tara traim? Asta e tentativa de omor! Diicot, sunteti pe receptie? Binenteles ca “autoritatile competente” or sa constate ca s-au forfecat singure prezoanele sau AN pâna la prescrierea faptelor! Urat, foarte urat!”, a comentat avocatul Florin Kovacs, in timp ce fostul adjunct al Securitatii Timis, Radu Tinu, si-a manifestat neincrederea ca asa ceva se poate intampla in orasul florilor. “Dar al cui dusman de moarte esti, monser? Zau, exagerezi, parerea mea!”.

O unda de neincredere a strecurat la comentarii si balerina Diana Pap, care, cu ironia-i fina a exclamat: “Hm, si doar le-am zis sa-l desfaca si pe al cincilea!”. Atent la conversatia de pe Facebook, jurnalistul Marcel Hoster a relatat cum a trecut si el printr-o cumpana similara. “Eu am patit exact asa ceva, dupa ce am fost la vulcanizare. Era sa devin ingeras cu maestru Oxi Szasz, ciudat tot fotar… Am si cerut banii de prezoane inapoi si i-am primit. Cere si tu!”. Foarte ingrijorata s-a dovedit a fi si Lidia Gherga, convinsa ca investigatorii din presa deranjeaza. “Ziaristii de investigatii deranjeaza f. tare! Bebe Costinas, Ino Ardelean au patit-o urat. Aveti mare grija de voi! Dumnezeu sa va pazeasca!”.

Un alt comentator, Cris Ti, indeamna la calm si ratiune.

“Totusi exista si posibilitatea sa se fi desfacut singure! Daca vroiau sa te execute, cum spui, iti desfaceau roata fata. La spate nu are nici un efect, ca directia o ai pe fata!”.

Trecand peste comentariile vesele sau triste, persiflante sau solidare, este de datoria procurorilor sa declanseze cercetarile in acest caz, care este raportat la scurt timp dupa un alt incident similar.

La sfarsitul lunii trecute, Cornel Dascalu, fost boxer si bodyguard, patronul unei firme de paza si protectie din Timisoara, a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Timis ca persoane necunoscute au atentat la viata sa si a familiei sale. Metoda? Tot prezoane desfacute la una dintre rotile masinii.

“Cand am facut dreapta, pe Divizia 9 Cavalerie, am vazut pur si simplu roata cum pleaca de sub masina. S-a oprit abia la 500 de metri distanta. Am chemat un prieten mecanic care m-a ajutat si atunci am inceput sa realizez. Am mers sa cautam suruburile pana la restaurantul de la care plecasem si nu am gasit decat doua pe tot drumul. Mai mult, mecanicul a verificat si celelalte roti. Ambele din fata au avut suruburile slabite. Era sa ne rasturnam, eram cu familia. Sotia si copilul care adormise in masina erau in stare de soc”, a relatat Cornel Dascalu reporterilor publicatiei www.tion.ro.

Reamintim ca, in decembrie 2003, jurnalistul Ino Ardelean a fost atacat si batut violent de persoane necunoscute, insa, de-a lungul anilor, si alti reprezentanti ai presei din Timisoara au trecut prin asemenea momente.

Este vorba despre Lia Lucia Epure, care a reclamat ca a fost urmarita si amenintata de arabi, in perioada cand scria despre contrabandistul Zaher Iskandarani, fostul jurnalist Ciprian Gaic, actualmente politist de frontiera, agresat de doua persoane chiar in Piata Operei, fotoreporterul Constantin Duma, care s-a aparat cu aparatul de fotografiat de agresiunea unui grup de tigani care protejau cersetorii din Piata Operei, o echipa a TVT 89 formata din Gelu Chetraruc si Dan Radosav, agresata de tigani pe bulevardul C.D. Loga sau, mai recent, reporterul Nadia Iucu, de la Tele Europa Nova, agresata de un sef de santier dement, in Piata Unirii. (G.I.)

 

3 Responses to ATENTAT ESUAT? Un jurnalist din Timisoara, tinta unei rafuieli de tip mafiot! Dragos Bota anunta ca scapat ca prin minune, dupa ce o “mana criminala” i-a desfacut suruburile de la o roata a masinii

  1. Opinie civica says:

    Lipsa de popularitate..nu e atât de important ziaristul pe cat și ar dori sa fie..concluzie nu cred știrea sub forma interesului de a închide gura..tipul acesta de știre e o născocire ziaristica..ce secrete poate deține un ziarist care cerșește stenograme din dosare..e doar mediocritatea de reciprocitate a procurorilor ..vecini de palier cu ..ziaristul!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: