DOLIU IN POLITIA TIMIS! Subcomisarul Marius Mayer a decedat la doar 42 de ani! Politistul a intrat in coma in urma cu cateva zile, dupa un anevrism cerebral

politist-mayer-2

Internat de urgenta in spital, in urma cu cateva zile, dupa ruperea unei artere cerebrale, subcomisarul Marius Mayer, de la Compartimentul Urmariti, s-a stins din viata, luni dimineata.


“Astazi, la ora 4, Marius a decis să mearga să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigura ca a simtit toata iubirea voastra si pentru asta va multumesc tuturor”, a anuntat sotia sa pe pagina de Facebook.

Politistul a ajuns la spital cu hemoragie craniana, din cauza unui anevrism cerebral, si a fost operat de urgenta.

“A fost operat, anevrismul clampat, operatia ni s-a spus ca a decurs fara probleme. Se afla in continuare in stare grava, coma indusa pana luni, pe aparate si sub supraveghere, datorita multiplelor complicatii care pot aparea. Marius se lupta acum pentru viata lui si ma rog ca si organismul sa-l sustina”, scria Alina Mayer, dupa complicata operatie pe creier la care a fost supus politistul, insa medicii n-au reusit sa-l mai readuca la viata.

mayer.spania

Marius Mayer a fostul unul dintre profesionistii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, din cadrul Compartimentului Urmăriti. Recent, fusese decorat de Ministerul de Interne al Spaniei, dupa ce a participat la prinderea lui Sergio Morate,  unul dintre cei mai cautati criminali din lume.

“Ce putem spune despre el? Ca este un politist desavarsit, ca a prins zeci de urmariti international, ca tocmai se intorsese dintr-o misiune din Anglia, ca anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada…”, l-au caracterizat colegii din cadrul IPJ Timis.

Dupa cum a anuntat sotia indurerata, inmormantarea va avea loc, miercuri, la Bazosu Vechi. Sincere condoleante! (G.I.)

 

2 thoughts on “DOLIU IN POLITIA TIMIS! Subcomisarul Marius Mayer a decedat la doar 42 de ani! Politistul a intrat in coma in urma cu cateva zile, dupa un anevrism cerebral

Leave a Reply