EXPLOZIV! Timisoreanul Faur Isaia, “placat” de garzile de corp ale presedintelui Klaus Iohannis! Incidentul a avut loc la Sibiu, in timpul unei vizite oficiale

isaia 1

Celebrul protestatar Faur Isaia a fost protagonistul unui incident, astazi, la Sibiu, in timpul unei vizite oficiale efectuate de seful statului, Klaus Iohannis, impreuna cu o delegatie din Germania condusa de presedintele Joachim Gauck.


In timpul festivitatii de primire a inaltilor oaspeti, in piata centrala a orasului, Faur Isaia s-a desprins din multime si a luat-o la fuga catre Klaus Iohannis. A fost placat la timp de SPP-isti, insa timisoreanul a inceput sa tipe ca are un memoriu si vrea sa-l dea personal presedintelui Romaniei.

isaia 4

Iohannis s-a oprit la randul sau si a pastrat distanta, spunand “N-am mai fost de mult timp in Sibiu…”.

Ulterior, garzile de corp i-au permis intrusului sa se apropie de seful statului, dupa o perchezitie sumara, iar Klaus Iohannis a avut o scurta discutie cu barbatul care a tulburat ceremonia din piata.

Supranumit “vanatorul de presedinti”, Faur Isaia a reusit, in anul 2000, sa ajunga langa presedintele Emil Constantinescu si sa-l stropeasca cu cerneala pe fata, iar in 2001, la Arad, i-a inmanat o scrisoare presedintelui Ion Iliescu.

In 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi si politisti in timp ce incerca sa intre in perimetrul rezervat demnitarilor si sa se apropie de presedintele de la acea data, Traian Basescu.

Prins de garzi, el a explicat ca voia sa-i transmita lui Basescu mai multe scrisori cu sesizari. Dupa acest incident, presedintele Klaus Iohannis a continuat sa-i insoteasca pe oaspetii germani. (V.E.)

sursa foto: turnulsfatului.ro

Leave a Reply