FLAGRANT! Seful Directiei de Control in Sanatate Publica Timis, prins de procurori in timp ce primea spaga! Denuntatorul, echipat cu aparatura de ascultare de catre procurorii DNA

serban-vlad-1

Captura de proportii pentru procurorii DNA Timisoara in aceasta dimineata. Seful Directiei Judetene de Control in Sanatate Publica Timis, Serban Vlaicu, a fost prins in flagrant in momentul in care primea o spaga de 1.800 de lei.


Denuntatorul a fost echipat cu tehnica de ascultare, astfel ca echipa de flagrant a monitorizat toata discutia care a precedat spaga. S-a intervenit la timp, iar bancnotele capcanate de procurori au fost gasite asupra functionarului public.

Inaintea acestei tranzactii penale, Serban Vlaicu a mai primit o spaga de la patroana unui aprozar, care a adus doua lazi cu legume si fructe.

Operatiunea de prindere in flagrant a sefului Directiei Judetene de Control in Sanatate Publica Timis a fost pregatita in urma unui denunt, in care un om de afaceri a sesizat DNA ca Serban Vlaicu i-a cerut mita pentru a “inchide” cu bine un control efectuat la firma sa.

Dupa prinderea cu banii asupra sa si perchezitionarea biroului, Serban Vlaicu a fost dus la DNA pentru audieri, fiind posibila retinerea pentru 24 de ore si, maine, prezentarea in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Conform declaratiei de avere, Serban Vlaicu, in calitate de inspector I superior la DJCSP Timis si profesor asociat la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, impreuna cu sotia sa, Brigitha Vlaicu, profesor universitar la UMF si medic in cadrul Institutului National de Sanatate Publica, au avut venituri doar din salarii in valoare de aproape 150.000 de lei… (G.I.)

Leave a Reply