SOC! Actuala sotie a lui Ilie Nastase, suspecta de cancer! Intr-o postare pe Facebook, Brigitte Sfat a cerut scuze tuturor persoanelor dragi din viata sa, inclusiv interlopului Ovidiu Torj

sfat

Fostul mare tenisman Ilie Nastase este in stare de soc, dupa ce a aflat ca actuala lui sotie, Brigitte Sfat, este suspecta de cancer. Boala a fost depistata in urma unor investigatii medicale, care au relevat existenta a doua tunori ce se dezvolta lent in corpul femeii.


Medicii au recomandat efetuarea de urgenta a unei interventii chirurgicale, pentru extirparea tumorilor. „In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma, am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori si este necesara o interventie de extirpare. Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le-am gresit prin vorba sau fapta, si vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile. Vreau sa-i cer scuze, in primul rand, mamei mele, pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu ca nu am reusit sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie, si totodata vreau sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare” a fost anuntul de pe Facebook a fostei manechine Brigitte Sfat.

“A fost la control acum o saptamana, atunci am aflat de problemele ei de sanatate. Brigitte este acum la Timisoara, dar va merge la Viena pentru a cere parerea si medicilor de acolo. Probabil ca acolo se va opera. Tumorile sunt sub san. Nu stiu mai multe, mai bine vorbiti cu Brigitte”, a declarat Ilie Nastase.

“Dorinta mea este sa nu discut nimic mai mult despre aceasta incercare, pana nu o voi trece cu bine. Multumesc pentru intelegere si incurajari”, a precizat Brigitte Sfat. (M.I.)

 

Leave a Reply