ARESTATA IN LIPSA! Fals comisar european din Romania, dat in urmarire generala! Femeia a inselat zeci de persoane cu proiecte fantoma si promisiunea accesarii de bani europeni

Plesea1

O fosta asistenta medicala care a inselat mai multi cetateni romani si straini, dupa ce i-a convins ca lucreaza la Comisia Europeana, a fost arestata in lipsa de un judecator de drepturi si libertati din Romania.


Andreea Lorena Plesea, 38 de ani, a fost data in urmarire internationala pentru a fi adusa in fata instantei pentru inselaciune, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In prezent, romanca foloseste aceeasi tactica, de fals comisa european, si in Emiratele Arabe Unite, unde a pacalit, deja, conationali de-ai nostri dar si cetateni arabi de la care s-a imprumutat de sume consistente de bani. Jurnalistii au aflat de la victimele sale ca romanca a obtinut viza de sedere in Emirate, dupa ce a santajat-o sexual pe nevasta unui afacerist din Dubai.

Femeia care s-a dat comisar european si a inselat mai multi cetateni romani si straini, atat in tara noastra, cat si in Cipru, in Grecia sau Germania, a facut alte victime, in cel mai bogat oras din Emiratele Arabe Unite (EAU). Fosta asistenta medicala, in varsta de 38 de ani, care a participat chiar si la sesiuni NATO, alaturi de europarlamentari romani, s-a asociat cu un cetatean arab si, de doi ani de zile, promite ca va aduce in EAU un mega-proiect de reciclare.

Declaratiile celor pagubiti de escroaca Andreea-Lorena Plesea, aflate in dosarul in care femeia s-a dat drept comisar european si este trimisain judecata, intrec orice imaginatie. Uneia dintre victime, Ani Cristina Iacob, i-a zis ca intarzie cu banii datorati, circa 350.000 de euro, deoarece proiectul-fantoma la care „lucra” – de 300 de milioane de euro de la Uniunea Europeana, este considerat de interes national.

Pentru a fi si mai veridica, Plesea i-a transmis ca, din acest motiv, chiar ex-ministrul Mediului, Rovana Plumb, l-a solicitat si se ocupa de el.

O alta victima a fost Consulul Onorific al Romaniei in Landul Brandenburg, din Germania, Petru Viforel Babaca. Acesta a recunoscut, in plangerea penala pe care a depus-o la Sectia 1 Politie, din Bucuresti, ca a avut o relatie de aproape doi ani cu Andreea Plesea. (V.E.)

 

 

Leave a Reply