AUTOAPARARE! O batranica de 79 de ani a pus pe fuga un talhar care a venit sa-i „sparga” casa! Individul a fost prins in baza semnalmentelor furnizate de victima

hoti-noaptea

Un talhar ghinionist care a incercat sa dea o lovitura la o casa din Tormac, judetul Timis, a fost surprins de proprietara, o batranica in varsta de 79 de ani, care l-a luat la bataie si pus pe fuga.


Ulterior, in baza semnalmentelor furnizate de femeie, talharul a fost prins si arestat preventiv.

Astazi, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Deta au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Lazar Robert-Adrian, in varsta de 21 ani, acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa la talharie calificata.

Conform probelor administrate de anchetatori, in noaptea de 12/13 mai 2016, in jurul orei 2, inculpatul a patruns fara drept in locuinta persoanei vatamate B.R., in varsta de 79 ani, cu intentia de a sustrage sume de bani sau alte bunuri.

A fost surprins de persoana vatamata, iar pentru a-si asigura scaparea a agresat-o fizic pe aceasta, provocandu-i vatamari in zona fetei si a corpului, dupa care a fugit.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Judecatoriei Deta. (M.I.)

.

Leave a Reply