DOSARUL VISCOL! Liderul tiganilor din Lugoj, eliberat de dupa gratii de judecatorii Curtii Supreme! Fostul sef al Politiei Timis ramane, in continuare, in arest preventiv

bot1

Procurorii anticoruptie de la Timisoara au suferit o prima infrangere in dosarul penal in care fostul sef al Politiei Timis, Sorin Muntean, este acuzat ca ar fi primit mita de la liderul unui clan tiganesc din Lugoj pentru a “rezolva” un dosar de evaziune fiscala.


Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia DNA impotriva unei decizii a Curtii de Apel Timisoara, pronuntata in urma cu cateva zile, si a dispus ca Iulian Bot, zis si Viscol, sa fie scos din arestul IPJ Timis si sa fie plasat in arest la domiciliu.

Asadar, dupa patru luni de detentie, bastanul Iulian Bot s-a intors la vila sa de pe strada Caransebesului, din Lugoj, pe care nu are voie sa o mai paraseasca fara incuviintarea procurorilor.

Probabil, acolo-si va sarbatori liberarea, alaturi de bunii sai prieteni, manelistii Nicolae Guta si Adrian Copilu Minune.

Paradoxal, magistratii Curtii Supreme s-au dovedit a fi mai buni si mai iertatori, mai ingaduitori, cu liderul tiganilor din Lugoj, implicat, in ultimii ani, in tot felul de scandaluri si reglari de conturi cu pistolul, decat cu fostul sef al IPJ Timis, comisarul sef Sorin Muntean.

Pentru a sasea oara in ultimele luni, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatia DNA impotriva deciziei Curtii de Apel Timisoara de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu si a dispus, inca o data, ca ofiterul de politie sa ramana dupa gratii, in arestul institutiei pe care a condus-o. (V.E.)

 

Leave a Reply