EXPLOZIV! Proaspatul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, condamnat la 6 ani de inchisoare! In cazul ramanerii definitive a sentintei Curtii Supremne, alegerile vor fi reluate

mircia muntean

Abia ales in functia de primar al municipiului Deva, deputatul Mircia Muntean a aflat o decizie soc a instantelor de judecata.


Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, vineri, la 2 ani de inchisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, instanta adaugand la aceasta pedeapsa si cei 4 ani cu suspendare primiti anterior pentru abuz in serviciu.

Decizia nu este definitiva, motiv pentru care Mircia Muntea a anuntat ca o va ataca la instanta superioara. ”Am aflat si eu de decizia instantei, nu o comentez si va anunt ca voi face recurs in 10 zile. Am incredere in justitie si sper ca la recurs sa-mi fie acceptati toti martorii, deoarece martorii au fost acceptati de procurori si chiar audiati, dar la instanta ei nu au mai fost audiati”, a declarat Mircia Muntean.

In cazul in care instanta de apel va mentine aceasta sentinta, acesta va executa 6 ani de inchisoare, iar functia de primar va fi scoasa din nou la concurs electoral. (V.E.)

 

2 thoughts on “EXPLOZIV! Proaspatul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, condamnat la 6 ani de inchisoare! In cazul ramanerii definitive a sentintei Curtii Supremne, alegerile vor fi reluate

  1. După ce ați încasat bani pentru reclama acum i-l denigrati? Asta da presa si curati Ziariști . Cu mâinile curate?

  2. Un mincinos ordinar! Cum a putut lumea sa voteze un asemenea ordinar? Sper sa-i dea 10 ani acum!

Leave a Reply