FLAGRANT! Talhar mascat prins in flagrant in timp ce jefuia o casa din Timisoara! Politistii au intervenit in timp ce proprietara casei era sufocata cu o funie pentru a spune unde sunt banii

talharie

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Marinica Nelu Leon, recidivist, arestat si in Spania, acuzat de comiterea infractiunii de talharie calificata.


Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca dupa ce in prealabil, timp de trei saptamani, inculpatul Marinica Nelu Leon ar fi planuit sa intre pe timp de noapte in podul casei persoanei vatamata B.F.M. si a sotului acesteia si sa astepte plecarea celor doi pentru a patrunde apoi in locuinta.

Ulterior, ar fi trebuit sa astepte intoarcerea sotiei, respectiv a persoanei vatamata B.F.M., pentru a o determina, prin violente, sa-i dea banii din casa. In acest scop ar fi solicitat sprijin denuntatorului P.I., care ar fi trebuit sa otraveasca doi caini care asigurau paza imobilului.

In dimineata zilei de 16.06.2016, inculpatul Marinica Nelu Leon a fost surprins in flagrant in interiorul locuintei persoanei vatamata B.F.M. datorita interventiei organelor de politie, unde acesta, avand fata acoperita cu un tricou, prin exercitarea unor acte de violenta fizica asupra persoanei vatamata B.F.M., pe care ar fi pus-o la pamant si ar fi strans-o de gat cu o funie, ar fi incercat sa o determine sa-i dea banii din casa.

La data de 16 iunie 2016, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii penale. (G.I.)

 

Leave a Reply