IMPOSTOR! Brancardier dintr-un spital din Timisoara, retinut de procurori dupa ce s-a dat drept medic si a luat mita de la rudele unui pacient

brancardier

Un brancardier de la Spitalul Casa Austria, din Timisoara, a fost retinut de procurori si bagat dupa gratii pentru 24 de ore, fiind acuzat ca si-a arogat calitatea de medic si a inselat mai multe persoane.


Anchetatorii spun, in perioada mai – iunie 2014, “domnu’ doctor” Titel Catalin Mihai ar fi pretins si primit mai multe sume de bani, in lei si valuta, de la rudele unui bolnav, sub pretextul ca trebuie achizitionate medicamente si materiale sanitare necesare pacientului.

„Infractiiunea de inselaciune consta in aceea ca, in cursul lunilor mai – iunie 2014, Titel Catalin, profitaind de starea de vulnerabilitate a persoanei vatamate M. I. D., cauzata de faptul ca fratele acesteia a fost internat in spital in stare grava ca urmare a unui accident suferit la locul de munca, atribuindu-si calitatea mincinoasa de medic, a pretins si primit de la aceasta mai multe sume de bani, in total 15.000 de lei, inducand-o in eroare cu privire la faptul ca banii ar fi necesari pentru achizitionarea medicamentelor si a altor materiale sanitare necesare tratarii numitului B. G. S., aspect contrar realitatiii, in conditiiile in care intregul tratament a fost asigurat pacientului de catre spital. Cercetarile continua in cauza, in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt şi stabilirii raspunderii penale”, se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. (V.E.)

Leave a Reply