INCREDIBIL! Prezenta la vot intr-o localitate din Timis, 174 la suta! Flotantii fac legea si in Dobresti, satul Patriarhului Daniel, unde procentul prezentei la urne este de 114,2 la suta

vot

Alegerile din judetul Timis au ajuns in breaking news-urile televiziunilor centrale, dupa ce edilii dintr-o localitate rurala au reusit o mare performanta nationala.


Astfel, la orele pranzului, in satul Crivobara, din comuna Secas, s-a inregistrat o prezenta la vot uluitoare. In conditiile in care, la nivel judetean, media prezentei la urne este de 17 – 18 la suta, in Crivobara oamenii au fost mult mai harnici si au dat statisticile peste cap: 174,6 la suta.

Aceasta performanta remarcabila, care scoate Timisul din anonimatul electoral, a fost prevazuta, urma cu cateva zile, de prefectul Mircea Bacala, care a dezvaluit ca Secasul este “campion” la numarul de vize de flotant aplicate pe buletinele traseistilor cu trei luni inainte de alegeri.

Astfel, daca pe listele permanente sunt inscrise 67 de persoane, pana la orele 13, pe listele suplimentare au votat alti 50 de proaspat rezidenti. Conform statisticilor electorale, o situatie similara se regaseste in satul Patriarhului Daniel, la Dobresti, , din comuna timiseana Bara, unde s-a raportat un procent de 111,4 la suta, dar si in Lapusnic, unde procentul populatiei care a trecut pe la urne a ajuns deja la 114,29 la suta. (E.T.)

Leave a Reply