PARFUM DE VICTORIE! Alin Popoviciu, aproape castigator al presedintiei Consiliului Judetean Timis! Rezultatele partiale il plaseaza pe candidatul PNL la peste 6 % in fata liderului social democrat Sorin Grindeanu

alin_popoviciu

Numararea a peste jumatate dintre voturile exprimate la circumscriptiile electorale din Timisoara a adus o explozie de bucurie in tabara PNL.


Astfel, in urma centralizarii voturilor liber exprimate in 117 sectii de votare din cele 207 aferente orasului de pe Bega, candidatul PNL, Alin Popoviciu, conduce cursa catre presedintia Consiliului Judetean Timis, avand un scor mult mai bun decat liderul PSD, Sorin Grindeanu.

Conform datelor publicate dupa miezul noptii, in plina contabilitate a stampilelor de pe buletinele de vor, PNL conduce cu 36,35 %, urmat de PSD – 30.07 %, PMP – 6,9 %, UNPR – 5,37 % si ALDE – 5,36 %. „La consiliul judetean o sa putem face o majoritate, de exemplu, cu UNPR”, a declarat primarul Nicolae Robu, anticipand o eventuala reinstalare in fruntea CJ Timis a fostului presedinte Titu Bojin, plecat din PSD in UNPR.

Asta, in cazul in care Alin Popoviciu va alege, din toamna, sa-si continue cariera de parlamentar. Deocamdata, conform sufragiilor exprimate, castigator este Alin Popoviciu, candidatul sustinut de PNL Timis… (E.T.)

 

One thought on “PARFUM DE VICTORIE! Alin Popoviciu, aproape castigator al presedintiei Consiliului Judetean Timis! Rezultatele partiale il plaseaza pe candidatul PNL la peste 6 % in fata liderului social democrat Sorin Grindeanu

  1. Cred ca o sa faca vechime grindeanu pana aflati si voi ca popoviciu a pierdut alegerile !!!!

Leave a Reply