UNDERCOVER! Seful SRI Timis va primi un jeep Audi Q7 nou-nout! Colonelul Catalin Peptan va utiliza limuzina pentru executarea misiunilor de prindere a spionilor

catalin-peptan

Comandantii directiilor judetene ale Serviciului Roman de Informatii vor executa misiunile specifice, in viitorul apropiat, de la bordul unor jeep-uri Audi Q7, dotate cu toata tehnica necesara coordonarii activitatilor de prindere a spionilor.


Printre ofiterii de informatii care vor fi dotati cu noile limuzine se numara si seful SRI Timis, colonelul Catalin Peptan, insa pe lista cadourilor auto ar putea fi inclus si prim-adjunctul sau.

Anuntul innoirii parcului auto a fost facut public, recent, de conducerea SRI, care a dezvaluit ca institutia va investi nu mai putin de 3 milioane de euro in aceste masini.

“Porsche Romania va livra 100 de autoturisme Audi, ce vor fi utilizate pentru executarea misiunilor specific atributiilor Serviciului Roman de Informatii”. Contractul are o durata de 1 an si opt luni si a fost atribuit pentru 11,32 milioane de lei, fara TVA, desi estimarea initiala a fost de aproape 17 milioane de lei.

La licitatie au mai depus oferte Automobile Bavaria si Hirode Service, din Harghita.

Colonelul Catalin Peptan a fost transferat la SRI Timis in septembrie 2012, in locul colonelului Cristi Daescu, dupa ce a condus SRI Gorj. Mutarea a fost puse pe seama unui raport trimis sefului de atunci al SRI, George Maior, in care s-au facut o serie de dezvaluiri delicate despre hobby-urile secrete ale politicienilor Victor Ponta si Dan Sova. (V.E.)

 

6 thoughts on “UNDERCOVER! Seful SRI Timis va primi un jeep Audi Q7 nou-nout! Colonelul Catalin Peptan va utiliza limuzina pentru executarea misiunilor de prindere a spionilor

  1. Aceasta masina Audi Q7 este oare dotata cu senzor de alcool?
    Cristi Daescu a fost si este un adevarat profesionist format la Timisoara, sper ca face treaba si la Arad!

  2. Pe mine ma interesa în mod Deosebit! Deci când dorește jigodia sa să mă sinucid pentru fără patrie și fără Onoare? Ma cheamă Bincotan Elena Monica ,am cea mai mare Trauma de satanism făcut în istoria lumii,deci când vrea I Ioan Codru Talpes sa ma sinucid pentru fără patrie si fara Onoare! Am cel mai perfect compas de Trauma în creație și cele mai multe violuri și batjocura marca sri

  3. Totuși fără patrie și fără Onoare sunt norocoși, ca toate serviciile m au canibalizat deci dispersia de vinovăție e perfecta,și oricum eram ….Un rebut !evident atât valorează viata în România! Cei mai buni sunt medicii,ei chinuie un om perfect ca sa fabrice starturi, asta e vocația lor ,Crima! Fără crima nu ai voie sa fi medic în România!

Leave a Reply