ARESTARE! Tiganii din Recas care au agresat trei agenti de politie, bagati dupa gratii! Fratii Lingurar s-au inarmat cu o coasa si cu un par si i-au infruntat pe oamenii legii

lingurar1

Doi tigani extrem de violenti din Recas au fost arestati preventiv de catre judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara, sub acuzatia de ultraj, cei doi fiind in stare de recidiva postexecutorie.


Fratii Haiduc si Patragica Lingurar au fost capturati de fortele speciale, marti dupa amiaza, in zona cartierului Mehala, dupa ce, cu o zi inainte, au agresat trei agenti de politie care au incercat sa aplaneze un scandal izbucnit in Recas.

Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale au rezultat urmatoarele:

La data de 03 iulie 2016, in jurul orelor 20,30, in timp ce se aflau in cartierul de locuinte sociale amplasat in partea de nord-vest a localitatii Recas, situat dupa strada Mihai Eminescu, cei doi inculpati ar fi amenintat explicit persoanele vatamate, trei agenti de politie, Bodrean Eugen Dan si Amariei Cristian din cadrul Politiei Orasului Recas si Toth Iosif Cosmin, din cadrul Politiei Locale Recas – toti aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, in legatura cu aplanarea unui scandal si aplicarea de sanctiuni contraventionale -, cu comiterea de acte de violenta indreptate impotriva acestora, amenintari ce ar fi fost exprimate atat explicit, cat si prin manevrarea in mod repetat si intimidant a unui par din lemn, a unei lopeti, respectiv a unei coase.

In aceleasi imprejurari, inculpatul Lingurar Patragica ar fi exercitat acte de violenta asupra persoanei vatamate Toth Iosif Cosmin, agent in cadrul Politiei Locale Recas, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, prin aplicarea unei lovituri cu un par din lemn in zona pumnului mainii drepte, cauzand acesteia leziuni traumatice ce necesita un numar de 7 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

De precizat ca agresorii au mai fost condamnati pentru talharie, in timp ce tatal lor isi ispaseste o pedeapsa privativa de libertate pentru omor. (M.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply