CU GARDA SUS! Traficantii de tigari din Timis si Arad, pierderi minime dupa perchezitiile din ultimele zile! Politistii au ridicat doar vreo 20 de baxuri de tigari si putin peste 3.000 de euro

tigari_impact

Descinderile procurorilor, politistilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera si mascatilor la traficantii de tigari din Timisoara si Arad, din ultimele zile, n-au prea avut efectul scontat, in conditiile in care “prada” confiscata de anchetatori a fost destul de saraca.


Avertizati sau traversand o perioada de criza in aprovizionarea cu marfa, contrabandistii au fost surprinsi doar cu vreo 20 de baxuri de tigari si putin peste 3.000 de euro.

Totodata, din comunicatul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara am aflat ca se efectueaza cercetari fata de 16 de persoane suspectate ca ar fi implicate in activitati ilegale cu contrabanda cu tigari.

“Activitatea acestora a fost monitorizata incepand cu luna ianuarie 2016, perioada in care au fost interceptate un numar de sase transporturi ilegale de tigari de contrabanda. In datele de 01 iulie 2016 si 07 iulie 2016 au avut loc 24 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Arad si Timisoara, dar si pe raza unor localitati limitrofe ale municipiului Timisoara, in total fiind identificate cantitatile de 9.182 pachete tigari si 51,5 l alcool, marfuri provenite din contrabanda, fiind totodata identificate si ridicate mai multe sume de bani, respectiv 11.255 lei si 1.035 euro, care se suspecteaza ca ar fi fost obtinute tot din activitatea de contrabanda”, se precizeaza in comunicat. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii penale. (G.I.)

 

Leave a Reply