BREAKING NEWS! Maria Grapini a pierdut titlul de Politicianul Anului, fiind intrecuta pe ultima suta de metri de presedintele Consiliului Judetean Bacau     Deputatul Cornel Samartinean, presedinte interimar al PMP Timis, a anuntat ca in data de 31 martie vor avea loc alegeri in cadrul organizatiei pe care o conduce     O angajata a Primariei Timisoara a facut atac de panica si a fost luata cu Salvarea, dupa ce a afla ca salariul i-ar putea scadea la 5.000 de lei     Romania trece la ora oficiala de vara, in noaptea de 24/25 martie; ceasurile vor fi date inainte cu o ora, astfel incat ora 3 va deveni ora 4     Incendiu simulat la unul din etajele superioare ale cladirii de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timisoara, stins de pompieri in 30 de minte    Scolile din Bucuresti și alte zece judete sunt inchise, 63 trenuri au fost anulate, traficul aerian se desfasoara cu intarzieri de pana la 150 de minute

EXCLUSIV! Liderul de sindicat al politistilor din Timis, pe lista salariilor de excelenta! Recompensarea comisarului sef Doinel Malcoci, pusa in legatura cu concediile politistilor din Insula Thassos

doinel-malcoci

Dupa ce, in urma cu un an, a intrat in conflict deschis cu seful Inspectoratului de Politie a al Judetului Timis, Ion Mirescu, din cauza criteriilor de acordare a salariilor de merit, liderul de sindicat a politistilor din Timis, comisarul sef Doinel Malcoci, a avut surpriza ca in iulie 2016 sa se regaseasca pe lista premiantilor.

Asadar, timp de sase luni, incomodul ofiter de la Dispeceratul IPJ Timis va avea un spor de excelenta de 40% din salariul de baza, in conditiile in care cuantumul salariului de merit este un procent cuprins intre 30 si 50%, proportia maxima fiind acordata, de regula, persoanelor merituoase care detin functii de conducere.

„Intr-adevar, am fost propus pentru acordarea salariului de excelenta, iar conducerea Inspectoratului a fost de acord cu acest lucru. Acest stimulent salarial de 40 la suta va fi foarte important la iesirea la pensie, moment care nu este foarte departe, deoarece sunt luate in calcul cele mai bune sase luni, din punct de vedere salarial. Multumesc colegilor pentru aceasta recompensa si cred ca s-a avut in vedere faptul ca ma zbat in permanenta pentru ca membrii de sindicat sa-si obtina toate drepturile oferite de lege”, spune Doinel Malcoci, cu aluzie la ultima izbanda a sindicatului din instanta de judecata, respectiv obligarea IPJ Timis la plata orelor suplimentare in cazul unui agent de politie de la Deta.

Conform legii, acordarea sporului salarial pentru lucrari de excelenta, respectiv salariul de merit, se acorda in limita a 5% din personalul unitatii, iar pana in anul 2010 era interzisa recompensarea aceleiasi persoane, mai multi ani consecutiv.

Aceasta interdictie a fost abrogata in urma cu sase ani, astfel ca, la majoritatea inspectoratelor de politie din tara, exista persoane abonate la lista salariilor de merit. Este posibil ca acordarea salariului de merit lui Doinel Malcoci sa fi fost posibila dupa iesirea la pensie, in ultimele luni, a mai multor ofiteri abonati, an de an, la primirea acestui spor salarial.

Sa mai spunem ca, in ultimele zile, carcotasii de serviciu ai IPJ Timis au lansat zvonul ca aceasta premiere a fost negociata si decisa in Insula Thassos, in Grecia, unde, pana curand, si-au petrecut concediul mai multi politisti din Timis, printre care si liderul de sindicat Doinel Malcoci, dar si inspectorul sef Ioan Mirescu. „Este o rautate a colegilor care nu-l suporta pe Malcoci! Cine cunoaste verticalitatea inspectorului sef, isi da seama de aberatia acestui zvon! In plus, in concediu cred ca ne-am vazut o singura data, si atunci, din intamplare. Tocmai de aceea, spun, sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor prietenilor si neprietenilor mei”, a comentat Doinel Malcoci. (G.I.)

9 Responses to EXCLUSIV! Liderul de sindicat al politistilor din Timis, pe lista salariilor de excelenta! Recompensarea comisarului sef Doinel Malcoci, pusa in legatura cu concediile politistilor din Insula Thassos

 1. Ciuca batailor says:

  Ioi, iarăși o rămas boacterul Ciuca frustrat tic tac fără subiect de postat pe pagina sa de fb privat și restricționat:) iote ca are și rimă 🙂 acu’ ar vrea și el în lumea bună dar ce sa i faci ca trecutul lui de interlop scăpatat nu i da pace și basta, mai ales de când nu mai participa la acțiunile de noapte ale politiei rutiere și își mai făcea o spăguta, e falit) Deh’ ți or stricat jucăria și acu’ ești bătut și de D zeu și de soartă, vai de capul tău!

 2. agent dublu says:

  si eu am fost in Insuta Thassos! deci mi-o fi facut Mirescu vreo surpriza, sa verific lista salariilor de merit??

  • anton pann says:

   Ciucă tic tac, iarăși mănâci rahat
   Ți am demonstrat
   Că ești prost de legat
   Și sunt foarte speriat
   De fb tău privat
   Unde ești “ziarist”consacrat
   Ca un ciumpalac frustrat
   De nimeni în seamă băgat

 3. sereist scarbit says:

  Tibike, ti se apropie si tie! Mann a dat pe goarna cat ti-a dat sa-i duci lui Cojocar pentru dosarul trafo! Daca Dolcu nu se prinde de schema, vor veni bucurestenii. Ca tot fac curatenie pe aici, cand protejam radissonii. Poti sa te ascunzi, ca spatele lui Dorobantu nu e atat de larg

 4. Salariat excelent says:

  SALARIU DE EXCELENTA ar trebui sa se acorde politistilor care au lucrari de excelenta, care au instrumentat dosare cu dificultate peste medie, care s-au remarcat prin activitatea ca politist. Ce stupiditate sa se acorde salariu de excelenta unui lider sindical pentru ca a obtinut in instanta drepturile unui politist. Pai asta nu e lucrare de excelenta ca politist ci ca aparator, ca lider sindical iar pentru asta nu se acorda nici salariu de merit…ca sa nu mai vorbim de excelenta. Ce lucrari de excelenta poti duce la capat cand lucrezi ofiter de serviciu cu program 24/72 din care 12 ore le dormi? Cai si amar. Parerea mea personala este ca s-a acordat acest salariu de excelenta pentru ,,inchiderea gurii”. Bravo pentru Malcoci. Rusine pentru conducerea IPJ. Astfel si-a aratat conducerea IPJ slabiciunea si frica…dar daca ti-e teama de gura unui lider sindical inseamna ca ai si ceva de ascuns… Mi-e scarba!

 5. Secretarul says:

  Procuror sef dna timisoara tamas schiffbeck – Timis , va raspunde cum a furat o casa ilegal? Pai cu lupul paznic la oi nu facem nimic

 6. marius says:

  Din documentele obţinute de Corpul de Control, reiese faptul că Tamaș Shiffbeck a devenit chiriaş în data de 22 noiembrie 1999 şi a cumpărat imobilul de trei camere, situat pe strada Mureş, în data de 9 decembrie 1999. Acesta ar fi plătit aproximativ 83 de milioane de lei (4.500 de dolari), în rate întinse pe 10 ani. Vasile Bâc a devenit chiriaş într-un apartament de patru camere, situat într-o zonă periferică, în septembrie 1998 şi, tot cu 83 de milioane de lei vechi şi tot în rate întinse pe 10 ani, l-a achiziţionat patru luni mai târziu.
  In acest mod a obtinut imobilul procurorul.

  • Secretarul says:

   Dar si Masonul Ayatollah Dr. Dan Vadrariu seful centrului medical MAI si tras casa cu 5 camere pe Titulescu linga parcul central, asta pe linga celelalte doua case care le mai are in Timisoara impreuna cu nevastasa! Asta este viata de nadab!!! Oare de unde are atitia bani?

 7. Domnule Malcoci multa sanatate si tot ce va doriti.

Leave a Reply

%d bloggers like this: