BREAKING NEWS! Sotia si fiul unui ofiter din cadrul IPJ Timis au decedat in urma tragicului accident, de sambata, de la Stamora Moravita     Notiunea de Stat Paralel oficializata de PSD, in dezbatere, in aceasta seara, de la ora 19, la TV Europa Nova    La Aeroportul International Timisoara se anunta o ancheta de proportii, dupa ce pasagerii unui avion au intrat in tara fara sa fie controlati    Consiliul Judetean Timis organizeaza a III-a licitatie pentru inchirierea spatiilor goale din Bastionul Theresia, insa tot la preturi prohibitive    Comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Timis, s-a casatorit cu avocata care-l apara in dosarul de coruptie    Estimarile de curs euro/leu ale economistilor primelor 3 banci din Romania: moneda euro va fluctua intre 4,64 - 4,74 lei

DAUNE! Politist din Timis despagubit cu 131.000 de euro in urma unui accident de circulatie pe “soseaua mortii”, in care era sa-si piarda viata!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

ghib1

Dupa sase ani de la accidentul de circulatie in care a fost la un pas sa-si piarda viata, impreuna cu sotia sa, fostul sef al Serviciului Financiar din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, comisarul sef Ioan Ghib, a castigat procesul de daune cu asiguratorul.

S.C. Euroins Romania Asigurare Reasigurare S.A. a fost obligata la plata unei mari sume de bani, intrucat, din cauza impactului deosebit de violent, masina in care s-a aflat politistul si sotia sa a fost declarata dauna totala, iar ranile suferite de cei doi au fost extrem de grave si au necesitat interventii chirurgicale complexe, foarte costisitoare, si ingrijiri medicale de durata.

Astfel, atat Ioan Ghib, cat si sotia sa, Georgeta Ghib, au primit cate 13.000 de euro cu titlu de daune materiale, echivalentul in lei la data platii, totodata Judecatoria Timisoara evaluand daunele morale suferite de cei doi la suma de 55.000 de euro, in cazul fostului sef al Serviciului Financiar din cadrul IPJ Timis, si 50.000 de euro pentru sotia sa. In acelasi dosar, autorul accidentului, Gheorghe Razmerita, trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

“Suntem multumiti de cuantumul despagubirilor, desi am solicitat o suma mult mai mare! Speram ca, in apel, Tribunalul Timis sa mentina hotararea instantei de fond, iar firma de asigurare sa nu tergiverseze virarea banilor”, a precizat Ioan Ghib dupa sentinta instantei de fond.

Tribunalul Timis a decis, in 15 ianuarie 2016, sa mentina hotararea Judecatoriei Timisoara, iar SC Euroins SA s-a achitat rapid de obligatia de plata impusa de instanta de judecata.

ghib

 

Reamintim ca accidentul in care au fost implicati sotii Ghib s-a produs la sfarsitul lunii iunie 2010, pe soseaua mortii Arad – Timisoara, pe raza localitatii Ortisoara. Autoturismul VW Passat in care se aflau cei doi a fost lovit de un jeep BMW x5, dupa ce soferul bolidului a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Finantistul sef al Politiei Timis a suferit rani complexe la nivelul pieptului, abdomenului, coloanei vertebrale si la nivelul capului. De asemenea, sotia sa a avut multiple fracturi la nivelul picioarelor.

In urma impactului deosebit de violent, bucati din cele doua masini au fost imprastiate pe sosea, pe o raza de 50 de metri.

Imediat dupa teribilul accident, anumite surse au sustinut ca la volanul jeep-ului BMW X5 s-ar fi aflat fratele interlopului sef din Arad, Utu Rohozneanu, insa politistii de la Rutiera s-au grabit sa infirme aceasta varianta. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: