BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

SIFON 112! Informatorii Politiei Timis, protejati in filtrele antidrog si antialcool! DrugTest 5000 Drager si aparatele alcooltest, ineficiente in reteaua de interlopi sifonari

ciuca3

Abandonat de catre camarazii sai din Biroul Politiei Rutiere Timisoara, in urma ordinului venit de la seful Inspectoratului de Politie al Judetetului Timis, comisarul sef Ion Mirescu, cameramanul clandestin care imortaliza pentru angajatorul sau, Youtube, incatusarea soferilor nervosi opriti pe strazile orasului de pe Bega – a inceput sa-si inece amarul in alcool.

ciuca2

Ii este imposibil sa inteleaga motivele acestei „concedieri” din filtrele Politiei Rutiere, in conditiile in care, oficial, nu facea decat sa promoveze imaginea rutieristilor timisoreni, care devenisera adevarati actori de NYPD Blue in filmuletele postate de el pe internet.

Mai mult, racolat de ofiterii de la „Doi si un sfert” inca din perioada in care-l slugarea pe George Pop, nasul lumii interlope din Timisoara, cameramanul stie ca poate fi inca util serviciului secret al Politiei, in conditiile in care-si face veacul prin localurile baietilor rai si foarte rai ai orasului. Iar un „sifon” consumat la timp poate preintampina, oricand, o incaierare, un trafic discret sau o lovitura data la pont.

ciuca4

Client fidel al pizzeriei Hola, impreuna fanii sai, printre care si fostul sef al Protectiei Consumatorului Timis, Cristian Anton, cameramanul incognito vine la intalniri, deseori, euforic, plin de energie, cu pupilele dilatate, vorbaret si cu simturile ascutite la maxim, simptome clare care duc cu gandul la anumite substante ce mimeaza cresterea nivelului de adrenalina.

Tocmai de aceea, surse din cadrul BCCO Timisoara au lasat sa se inteleaga ca, intr-o viitoare razie neanuntata din timp, operatorul strazilor ar putea fi testat cu DrugTest 5000 Drager, mai cu seama ca o anumita vedeta locala a muzicii de petrecere a povestit politistilor, la un moment dat, cand a fost la un pas de a fi arestata, despre un fost valet de curte si vulnerabilitatile sale penale.

Desigur, poate fi pus sa sufle si in fiola alcooltest, pentru ca inca nu s-a inventat vinul fara alcool, insa acesta ar fi un gest riscant pentru orice agent de la Rutiera, care stie ce protectii inalte are cameramanul turmentat.

Revenind la camaraderii, vom trai si vom vedea pentru cat timp, anumite sectoare ale muncii de Politie, vor mai fi controlate de lumea interlopa, prin anumiti infractori aflati sub acoperire… (V.E.)

5 Responses to SIFON 112! Informatorii Politiei Timis, protejati in filtrele antidrog si antialcool! DrugTest 5000 Drager si aparatele alcooltest, ineficiente in reteaua de interlopi sifonari

 1. anton pann says:

  Ciuca tic tac, bravo ai evoluat
  Din mâncător de rahat și “ziarist” de fb privat,
  Crezând ca ai deconspirat,
  Ca un boacter luminat
  Concediile din inspectorat,
  Fiiind supărat
  Pe Malcoci, că în Thassos
  Nu te a luat, la bronzat,
  Lui Mirescu, nu te a prezentat,
  Desi ți a explicat, ca poți fi luat,
  Ca interlop scapatat
  Doar legat și împachetat,
  Cu duba cărat și la beci cu apa sarata băgat,
  Pentru tine, e Thassosul mult ravnit si visat

  Neavand replică de dat, la articolul azi postat
  Pentru că mintea, plina de prafuri, nu te a ajutat,
  Pe deasupra , știind ca e adevărat, fiind și pozat,
  Te ai apucat, ca un birjar frustrat, de înjurat,
  Crezând ca astfel, scapi nevătămat
  De la Holla, beat si drogat, de Tuți protejat,
  Dar te ai înșelat, ca el s a pensionat
  Astfel ca în curând, vei fi testat,
  Pe stradă, când umbli beat sau drogat,
  În funcție de rezultat, vei fi internat,
  Și astfel ai scăpat tu și Anton cel spreyat
  Cu tortul îngenuncheat pozat,
  De patima de necontestat
  Vei fi salvat, reeducat, recuperat
  După stagiul la Jebel sau Arest efectuat
  Din drogat și retardat
  Vei fi scrie frumos, pe fb tău privat
  Fiind

  chiar invidiat
  De toți ai tăi adulat!
  Te am pupat (nedilatat)

  • gicu ilas says:

   Antoane mare mare bou esti

   • anton pann says:

    Bre Ciuca tic tac, chiar m ai amuzat
    Ești prost de legat și ai recidivat
    De caricaturi te ai apucat, ca altceva
    Mintea nu te a ajutat, ești prea drogat,
    Și m ai impresionat, cât ești de frustrat
    Ca în grupul Thassos nu te am luat,
    Și cu fețele ne ai postat, fără sa le fi modificat,
    Îngrijorat, în caricatura te am căutat
    Sa ti văd fața, cum te ai postat,
    Și am constatat, ca ești prea supărat
    Ca un șobolan te ai desenat, lângă noi te ai postat
    Și publicului te ai arătat, însă te rog altă dat’
    Sa ne lămurești indat’
    Cine e cel de al doilea șobolan postat?

  • Named says:

   felicitari pentru text rs

Leave a Reply

%d bloggers like this: