EVAZIUNE FISCALA! Administratorul unei firme din Timisoara risca pana la 8 ani de inchisoare pentru o evaziune de 15.000 de euro

evaziune

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 30.06.2016, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului  Oprea Florin Viorel, acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala .


Probele administrate in cauza in cursul urmaririi penale au relevat faptul ca omul de afaceri a emis facturi fiscale, pe care nu le-a inregistrat in contabilitate.

“Inculpatul Oprea Florin Viorel, in perioada mai – iulie 2010, in calitate de administrator al SC H.D. SRL, a derulat operatiuni comerciale doua societati comerciale, emitand 4 facturi fiscale in suma de 392.310,60 lei fara TVA, pe care nu le-a inregistrat in evidenta contabila si nu le-a declarat la organul fiscal, cauzand bugetului consolidat al statului un prejudiciu de 83.069 lei”, ne-au transmis procurorii. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis, iar, in cazul in care va fi gasit vinovat, Oprea Florin Viorel risca pana la 8 ani de inchisoare. (V.E.)

 

Leave a Reply