EXPLOZIV! Tentativa de jaf la sediul Episcopiei Romano-Catolice Timisoara! Hotii au intrat in cladire, dar n-au reusit sa sparga seiful

episcopie

O echipa de criminalisti de la IPJ Timis s-a deplasat, azi dimineata, la sediul Episcopiei Romano-Catolice Timisoara, pentru a preleva amprentele unor spargatori care, azi noapte, au incercat sa jefuiasca lacasul de cult.


Primele cercetari la fata locului au relevat posibilitatea ca hotii sa fi intrat in cladirea Episcopiei Romano-Catolice printr-o fanta de aerisire, care este situat pe partea dinspre strada Proclamatia de la Timisoara a imobilului.

Spargatorii au mers direct la seiful aflat intr-unul dintre birourile cladirii, convinsi ca vor da peste o prada bogata. Poate planul minutios pus la punct n-ar fi fost dat peste cap daca infractorii ar fi reusit sa deschida casa de bani!

Oricat s-au chinuit, pradatorii nu avut puterea sa clinteasca usa de fier masiv a seifului, iar despre deplasarea si “sterpelirea” casei de bani nici nu putea fi vorba. In aceste conditii, hotii au plecat cu “coada” intre picioare. Tentativa de jaf a fost descoperită sambata dimineata, de angajatii veniti la lucru, care au sunat imediat la 112. (M.I.)

Leave a Reply