COPILU, ARESTAT! Bataus de frunte al Timisoarei, arestat preventiv pentru ucidere din culpa! Constantin Nistor a provocat un accident mortal in timp ce transporta tigari de contrabanda

copilu Vicov

Unul dintre baieti rai ai Timisoarei, care a facut “cariera” infractionala in Germania si Spania, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistratii Judecatoriei Radauti si risca ani buni de inchisoare, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu moartea unei persoane.


Constantin Nistor, alias “Copilu”, de 46 de ani, a fost retinut, marti dimineata, de trupele speciale de interventie ale Politiei Radauti, dupa ce la 112 a fost sesizata producerea unui accident violent, in urma caruia o persoana a murit, iar soferul celeilalte masini a disparut de la locul faptei. „S-a dispus instituirea de filtre pe raza localitatilor limitrofe aflate in competenta orasului Vicovu de Sus si a Politiei municipiului Radauti si efectuarea de investigatii in vederea identificarii conducatorului auto care a parasit locul accidentului”, a comunicat Inspectoratul de Politie al Judetului Suceava.

Dupa aproximativ o ora de la instituirea filtrelor, “Copilu” a fost capturat si retinut pentru 24 de ore, dupa care a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Procurorii au cerut arestarea preventiva a lui Constantin Nistor pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si contrabanda. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, accidentul mortal a avut loc in timp ce “Copilu” transporta tigari de contrabanda. „La data de 12 iulie 2016, in jurul orei 00.00, a preluat, detinut si transportat pe DJ 209G, din directia comuna Brodina spre orasul Vicovu de Sus, cu autoturismului marca Audi A8, cu volanul pe partea dreapta, care avea montate placutele cu numere de inmatriculare false, cantitatea de 4.845 pachete de tigarete, marca Marble, de provenienta extracomunitara, producand statului roman un prejudiciu de aproximativ 48.450 lei. In momentul in care a ajuns in zona denumita Caraula, din comuna Straja, a intrat in coliziune cu autoturismul marca Dacia Super Nova, condus de numitul Olecsiuc Traian, din comuna Ulma, judetul Suceava, care circula din sens opus, in urma accidentului rezultand decesul acestuia din urma, dupa care a parasit locul producerii accidentului fara incuviintarea organelor de politie”. Decizia Judecatoriei Radauti poate fi atacata cu apel la Tribunalul Suceava. (V.E.)

 

Leave a Reply