EXPLOZIV! Liderul lumii interlope din Timisoara a solicitat sa faca inchisoare in Italia! Sorin Udrea “fuge” de o eventuala intalnire in spatele gratiilor cu aradeanul Utu Rohozneanu

sorin_udrea

Condamnat la 6 ani si opt luni de inchisoare intr-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, in care a fost acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie in forma calificata, braconaj in formă calificată si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, Sorin Udrea are toate sansele sa-si ispaseasca pedeapsa in Italia.


Liderul lumii interlope din Timisoara a fost ajutat sa-si puna la punct o strategie de salvare, pe care a inceput sa o puna in aplicare chiar din ziua condamnarii, 10 martie 2016, care-l poate tine departe de inchisorile din Romania, unde poate da nas in nas cu rivalul sau de moarte, aradeanul Utu Rohozneanu, care a jurat ca-l “face fetita”, dupa cum se speculeaza in lumea interlopa, daca-l prinde in spatele gratiilor.

In aceste conditii, Sorin Udrea a fugit din tara imediat dupa condamnare, iesirea frauduloasa pe la Vama Moravita nefiind o problema, si a “campat” in localitatea italiana Sirmione, langa Brescia. A fost prins de carabinieri dupa cateva zile, fiind identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, dupa numarul Mercedes-ului cu care a plecat din tara.

Surse judiciare ne-au dezvaluit ca Sorin Udrea a solicitat Biroului de Executari Penale de la Curtea de Apel Timisoara acordul ca pedeapsa sa fie executata intr-o inchisoare din Italia.

Principalul argument al interlopului, care ar putea sa cantareasca decisiv in stramutarea mandatului de executare in Italia, este faptul ca sotia sa are rezidenta italiana, locuieste cu fiica lor intr-o localitate din peninsula, si solicita dreptul de a executa pedeapsa intr-o inchisoare cat mai aproape de familie.

La aproape 4 luni de la momentul retinerii si plasarii in custodia autoritatilor italiene, Sorin Udrea inca nu a fost extradat in Romania, ceea ce poate confirma inceperea procedurilor prin instantele din Brescia pentru stramutarea executarii pedepsei intr-o inchisoare din Italia. (V.E.)

One thought on “EXPLOZIV! Liderul lumii interlope din Timisoara a solicitat sa faca inchisoare in Italia! Sorin Udrea “fuge” de o eventuala intalnire in spatele gratiilor cu aradeanul Utu Rohozneanu

  1. Tampenii gen ,,il face fetita” sunt doar pentru ziaristi. In realitate, in penitenciare se fac ,,fetite” doar cei care vor si iai doresc asta.

Leave a Reply