EXPLOZIV! Procuroare din Timisoara, agresata in sala de judecata de o tanara incatusata! Magistratul a fost lovit de mai multe ori in zona fetei

nutu maria mirabela

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus, la data de 17.07.2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata Nutu Maria Mirabela, pentru savarsirea infractiunii de ultraj judiciar.


In fapt, din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, au rezultat urmatoarele:

In data de 17.07.2016, ora 12, persoana vatamata Loredana Macrea, avand calitatea de procuror si aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, la sediul Judecatoriei Timisoara, la camera 278, unde se afla pentru a sustine in fata instantei propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in dosarul penal nr. 5897/P/2016, ar fi fost lovita cu ambele maini, ce erau incatusate, in zona fetei de catre inculpata Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de retinere, in dosarul penal mentionat, dupa dispunerea arestarii preventive fata de aceasta pentru o perioada de 30 de zile si dupa inmanarea unui exemplar al mandatului de arestare preventiva.

In aceleasi imprejurari, inculpata i-ar fi adresat persoanei vatamate amenintari cu privire la exercitarea unor acte de violenta dupa ce va fi eliberata. Urmare a agresiunii, persoana vatamata a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un numar de 3 zile de ingrijiri medicale.

Totodata, cu privire la incident a fost informata conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Timis dispunandu-se efectuarea de verificari pentru a se stabili daca lucratorii de politie care insoteau inculpata aflata in stare de retinere, au respectat prevederile legale privind procedura de paza si supraveghere a persoanelor arestate sau retinute.

Inculpata urmeaza sa fie prezentata in cursul zilei de astazi, 18.07.2016, cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara. (G.I.)

4 thoughts on “EXPLOZIV! Procuroare din Timisoara, agresata in sala de judecata de o tanara incatusata! Magistratul a fost lovit de mai multe ori in zona fetei

  1. Așa va trebuie!! Nu degeaba o lovit femea aia , mai mult ca sigur a fost provocata intr-un fel sau altul. Nu știți decât sa abuzați de funcția pe care o aveți și sa va bateți joc de cei prăpădiți de soarta. Nu meritați decât pumni în gura gunoaielor ce sunteti

  2. Ce politisti sunt aia din escorta,care nu sunt in stare s-o tina pe infractoarea aia?
    PS-Unde erau jandarmii care sunt peste tot la toate instantele,dar cand ai nevoie mai mare de ei,nu-i gasesti?

  3. Inteleg ca autoarea era adusa la mandat pentru talharie. Pai era insotita de marii politisti de la municipiu, de la biroul de investigatii criminale coordonati cu mare atentie de mult prea pregatitul (prin birturi) Simescu Razvan, atotstiutorul sticlelor. Sunt curios ce masuri va lua noul lor patron Petecel…sau l-au dat pe brazda si pe el. Ce sa te astepti de la astfel de politisti? Cum dracu sa pazeasca o autoare de infractiune cand capul lor e plin de alcool?

  4. O fi fost marele politist de la talharii angajat in randurile politistilor de catre mamica (femeie de serviciu la politie) si atunci….Oricum el e obisnuit sa ia bataie…asa cum l-a batut amantul prietenei lui cand el statea in timpul serviciului sa o pazeasca sa nu o craceasca amantul (contrabandist de tigari). Dupa ce ca a cracit-o ala, i-a mai rupt si mufa marelui politist pentru ca statea la panda sa ii prinda. Si atunci te mai miri ca sub supravegherea unor astfel de politisti inractoarea loveste un procuror.

Leave a Reply