FOAME MARE! Doi brutari din Lugoj, acuzati ca au furat aproape 800 de paini! Au fost trimisi in judecata pentru furt calificat si risca pana la 7 ani de inchisoare

furt-paine

In timp ce trustul Antena a demarat o ampla campanie de presa pentru gratierea unei mame care a fost condamnata la 3 ani de inchisoare, dupa ce a furat o paine pentru a-si hrani fiica, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj au trimis in judecata doua persoane acuzate ca au furat aproape 800 de paini.


Conform rechizitoriului, in seara zilei de 25.09.2015, inculpatii Surdu Adina Olimpia si Vlaiconi Razvan, angajati ai brutariei S.C. Spicul de Aur S.R.L., s-au deplasat la punctul de lucru al societatii si fara acordul vreunei persoane abilitate au patruns in interiorul unitatii de unde au sustras 110 lazi incarcate cu paine.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Judecatoriei Lugoj. Chiar daca prejudiciul este minor, circa 2.000 de lei, si a fost acoperit in totalitate, cei doi urmeaza sa raspunda penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar in cazul in care vor fi gasiti vinovati risca intre 2 si 7 ani de inchisoare. (V.E.)

 

Leave a Reply