INCIDENT! Tramvai scapat de sub control, la Timisoara! O garnitura a circulat haotic pe linii, dupa ce vatmanul a lesinat

tramvai-timisoara

Un tramvai care circula pe linia 4 din Timisoara a scapat de sub control, vineri dupa-amiaza, dupa ce vatmanul aflat la comenzi a lesinat, controlul garniturii fiind preluat de un controlor al regiei de transport care se afla intamplator in vagon.


Potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Transport Timisoara, incidentul a avut loc pe strada Stefan cel Mare din municipiu, dupa ce vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4 a lesinat si a cazut statia de la intersectia Caii Buziasului cu Eroilor.

Pe traseul parcurs fara vatman sunt 2 intersectii semaforizate, iar printr-una dintre ele trec tiruri. Doar norocul a facut sa nu se intample vreo tragedie. Conform sursei citate, in acel moment, in vagon se aflau mai multi pasageri, dar si un controlor RATT, care a preluat imediat controlul comenzilor si a reusit sa duca tramvaiul cateva zeci de metri, oprindu-l in siguranta.

La fata locului a fost solicitata de urgenta interventia unei ambulante, care l-a preluat pe vatman si l-a transportat la spital. (M.I.)

 

Leave a Reply