PE LOC REPAUS! Politistii Sectiei 5 Timisoara au luat cu asalt cofetariile! Temperaturile mari de afara fac obligatoriu consumul de inghetata

salajan1

Extenuati de caldura si numarul mare de razii si filtre din ultimele zile, politistii timisoreni abia mai apuca sa-si traga sufletul la un suc sau la o inghetata. Nici vorba despre bere sau alte bauturi slab alcoolizate, dupa cum se poate vedea si din imaginea surprinsa de un cititor, intrucat oamenii legii nu fac compromisuri. La vedere…


Un echipaj al Sectiei 5 Politie Timisoara, condus de neinfricatul „ajent saf” Dorel Salajan, savureaza inghetata intr-unul dintre localurile de cartier, cu gandul la vacanta, probabil, si nu la conducatorii auto fara centura de siguranta sau la pietonii indisciplinati.

Un moment de respiro binevenit, in haosul unui trafic sufocat de semafoare pe galben intermitent.

Plus, o solidaritate doar gastronomica, intrucat de solidaritate de breasla nici nu poate fi vorba, cata vreme conducerea Sectiei 5 a refuzat sa „repare” onoarea unui agent de politie de la Sectia 1, care a reclamat faptul ca este amenintat si injurat in permanenta de un interlop cu aere de justitiar.

Repartizata la Sectia 5, petitia sa a fost solutionata prin recomandarea ferma adresata politistului defaimat, amenintat, batjocorit de interlopul cu aere de justitiar sa se adreseze instantelor de judecata. Ca si cum Legea 61 n-ar fi un instrument de combatere si sanctionare a unor astfel de fapte antisociale.

In schimb, exista o anumita solidaritate de grup cand vine vorba despre savurat inghetata… Unu’ pentru toti si toti pentru unu’! (V.E.)

10 thoughts on “PE LOC REPAUS! Politistii Sectiei 5 Timisoara au luat cu asalt cofetariile! Temperaturile mari de afara fac obligatoriu consumul de inghetata

  1. Tare surprinsă pare poza :)))) cred ca cititorul tau s-a declarat fan si i-a rugat sa stea la pozat :))) . De altfel un articol “Grozav” . Sigur vei fi propus pt excelenta ;). Excelenta in vendete :)))). Bun si jurnalismul tau la ceva….

  2. Ba ilas tu ai mari probleme. Daca era malcoci acolo sigur scriai de bine. Un pisat de articol. O sa va bata Dumnezeu intr o zi. Sper lasi replica.

  3. cat de retard trebuie sa fii ca sa-ti faci poza cand papi inghetata si apoi sa o expui pe fb???

  4. suparare mare la Sectia 5 ca misiunea sub acoperire Inghetata 2016 a transpirat la presa

  5. Ciucă tic tac, mănânci și azi rahat,
    Ești disperat, ca doza ți s a gătat,
    De când în filtre nu ești lăsat,
    De secția 3 sancționat,
    Ca un derbedeu frustrat
    Te ai apucat de lătrat
    Deși te ai jurat ca te ai lăsat
    De joint, prafuri, de aspirat
    Văd ca ai recidivat
    Ne sperii cu fb tău privat
    Pe Mirescu ai cășunat
    Ca în Thassos nu te a luat
    Deși Malcoci ți a explicat
    Ca nu poti fi luat,
    Decat legat si împachetat
    De jandarmi și mascați cărat
    Pâna îți vine mintea la cap
    La pușcărie băgat,
    Pentru șantaj și hărțuire acuzat
    Ca un interlop scăpatat
    Pt tine e Thassosul mult visat

Leave a Reply