SELFIE! Un judecator de la Tribunalul Timis face senzatie pe Facebook! Magistratul isi incoarda muschii in oglinda de la baie pentru a demonstra efectele unei cure de slabire draconice

todor2

Un judecator de la Tribunalul Timis a reusit sa starneasca adevarate valuri de admiratie pe Facebook, dupa ce, pe pagina sa personala, a postat cateva fotografii in care-si incoarda musculatura.


Mircea Todor, judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal, a trecut peste obligatia de rezerva impusa magistratilor de Codul deontologic, care se traduce printr-un comportament cvasi-ireprosabil in viata publica, si a realizat cateva selfi-uri in oglinda de la baie, pe care nu a rezistat ispitei de a le prezenta pe Facebook.

Astfel, admiratoarele au putut sa admire bicepsii foarte lucrati, pectoralii proeminenti si bine conturati, dar si un abdomen plat, fara patratele, rezultatul sutelor de ore de lucru la sala de forta. Un corp atent modelat, dupa indicatiile vreunui antrenor cu imaginatie artistica.

todor1

Dorinta magistratului de a „defila” dezbracat pe Internet a fost cu atat mai mare, probabil, cu cat, in momentul in care a pasit sfios in sala de forta, printre haltere, gantere si aparate multifunctionale, cantarea cu cateva zeci de kilograme in plus.

Iar sculptura „brandului” si a pectoralilor, topirea stratului adipos, se traduce printr-o tenacitate iesita din comun si o munca titanica.

Mai mult, Mircea Todor n-a dorit, pesemne, sa cedeze fara lupta in disputa cazona de imagine cu socrul sau, generalul Mihai Benga, fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis.

Ceea ce e de admirat, indiferent ce-ar putea spune conducerea Tribunalului Timis sau, mai mult, membrii Inspectiei Judiciare din CSM cu acces la paginile de Facebook ale magistratilor din Romania.

Totusi, in ciuda efectelor pozitive asupra imaginii si sanatatii magistratului timisorean, modelarea corpului sau a avut si un neajuns: din cauza zecilor de kilograme “date jos”, este posibil sa fi fost nevoit sa-si comande o roba noua… (V.E.)

Leave a Reply