BREAKING NEWS! Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu este de acord cu desecretizarea protocoalelor ilegale dintre DNA si SRI    Un produs de pe rafturile Lidl, „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g“, este infestat cu salmonela, motiv pentru care cumparatorii sunt anuntati sa returneze marfa, urmand sa primeasca banii inapoi     Timisoara conduce in topul national al birocratiei locale, petentii fiind nevoiti sa astepte 315 zile pentru obtinerea unei autorizatii de construire     Liviu Dragnea: Nu am fost la ziua niciunui sef din SRI si nici nu am taiat vreun porc la SRI    Un barbat in varsta de 55 de ani, din Belint, care locuia singur, si-a pus capat zilelor prin spanzurare, fiind descoperit de un vecin    Timisul este vizat de codul galben emis de ANM, valabil de luni, ora 18, pana marti ora 15, prin care atentioneaza ca vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, strat de zapada consistent, polei si intensificari ale vantului

SOC! Sportiv roman medaliat la Olimpiada de la Rio, prins dopat! Romaniei ramane doar cu 4 medalii la competia olimpica

gabriel sancraian

Un nou soc legat de dopaj pentru sportul din Romania! Dupa ce, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, Romania a luat doar 5 medalii, una de aur, una de argint si 3 de bronz, acum va fi nevoita sa restituie una organizatorilor.

Halterofilul Gabriel Sancraian, care a luat bronzul la categoria 85 de kilograme, a fost prins dopat, anunta TVR, motiv pentru care i se va retrage medalia. Sportivul din Bistrita mai castigase in cariera trei medalii de bronz la Europenele din 2012.

Nu este prima data cand sportivul roman pateste acest lucru. A mai fost suspendat pentru dopaj, in 2013, pentru doi ani, dupa ce a fost prins fortificat cu stanozolol, in afara competiției. (C.R.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: