Ciobanul care a ucis o femeie pe un camp de langa Lugoj, arestat preventiv! Victima, “pedepsita” pentru refuzul de a intretine raporturi sexuale cu agresorul

arestare_prev

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au propus arestarea preventiva a inculpatului Bulai Damian, din Lugoj, acuzat de savarsirea infractiunii de omor.


Ancheta a relevat faptul ca infractiunea s-a produs la data de 27.05.2016, in jurul orelor 10, pe un campsituat la marginea municipiului Lugoj, in spatele fostului GAZ.

“In timp ce persoana vatamata A.R. si inculpatul Bulai Damian se aflau cu animalele la pascut, cei doi s-au intalnit, iar inculpatul i-a propus victimei sa faca intretina raporturi sexuale. Aceasta l-a refuzat iar, inculpatul a lovit-o puternic in zona capului cu bata din lemn pe care o folosea la oi. In urma loviturilor aplicate de catre inculpat, victima a suferit un  traumatism cranio-cerebral grav soldat cu multiple fracturi ale craniului, leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia”, au comunicat procurorii.

Femeia in varsta de 52 de ani, din judetul Hunedoara, a fost gasita fara suflare de politisti, cu capul sfaramat, dupa ce oamenii legii au fost alertati de proprietarul fermei unde victima lucra ca si ingrijitoare. Anterior, boitarul mai executase o condamnare, tot pentru omor.

Judecatorii Tribunalului Timis au dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 de zile. Cercetarile continua in cauza, in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii penale. (M.I.)

 

Leave a Reply