BREAKING NEWS! Clanurile de tigani din Lugoj si-au scos din nou pistoalele in strada, sfidand masurile dispuse de seful IPJ Timis, Dan Stoicanescu    Accident tragic pe autostrada A1, intre Timisoara si Arad, dupa ce doua TIR-uri au intrat in coliziune! Ambii soferi au murit    Condamnatii pentru infractiuni de serviciu, cu cel putin 4 ani de inchisoare, isi vor pierde toata averea dobandita in ultimii 5 ani     Cristian Pomohaci a a contestat excluderea sa din preotie și asteapta decizia Mitropolitului Ardealului, IPS Laurentiu Streza    Egiptul respinge importul a 63.000 de tone de grau romanesc, sub pretextul ca marfa contine si seminte de mac    Staff-ul lui Sporting Lisabona a incurcat Romania cu Ungaria! "Am sosit la Budapesta", s-a titrat pe Facebook, dupa aterizarea pe Aeroportul Otopeni

EXPLOZIV! “Regina farmaciilor” din Timisoara, Rodica Vlad, executata silit de unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

rodica vlad

Condamnata la 5 ani de inchisoare in dosarul afacerii cu facturi fiscale fictive emise de tiganii din Strehaia, “regina farmaciilor” din Timisoara, Rodica Vlad, a devenit tinta creditorilor din toata tara, care incearca sa mai recupereze cate ceva din creante, inainte ca imperiul construit in orasul de pe Bega, intrat deja in insolventa, sa se destrame, farmacie dupa farmacie.

Unul dintre creditorii grabiti sa-si recupereze o datorie de aproape 50.000 de euro, scadenta la 20.01.2016, este SC Farmexim SA Bucuresti, care a declansat procedura de investire cu formula executorie si executare silita a unei ipoteci imobiliare cu care s-a garanta o tranzactie.

Este vorba despre contractul de vanzare-cumparare nr. 911/30.04.2013, investit cu formula executorie de catre Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, la 19.11.2015.

Astfel, peste doua saptamani, mai exact in data de 6 septembrie, la sediul Biroului Executorului Judecatoresc Cristian Jurchescu din Timisoara, va fi scos la licitatie publica un apartament ce apartine sotilor Rodica si Titus Vlad.

Imobilul are o suprafata de 55 de metri patrati si face parte din Zona de Protectie Istorica a Cazarmei pompierilor din Iosefin, fiind inregistrat pe lista Monumentelor Istorice. Pretul de pornire al licitatiei este de 134.607 lei, adica 75% din pretul de pornire a primei licitatii, care a fost de 179.476, insa pentru acoperirea integrala a datoriei catre Farmexim, care este de 218.997 lei, va mai fi nevoie de bani “de acasa”.

Reamintim ca, in martie 2013, procurorii DIICOT Mehedinti au trimis in judecata 22 de persoane, care au fost acuzate de constituire si aderare la un grup infractional organizat, evaziune fiscala si spalare de bani. Anchetatorii au pus sub acuzare mai multi oameni de afaceri implicati in mafia tiganilor din Strehaia, care au pus la punct o retea de evaziune fiscala prin metoda „factura”.

Printre cei trimisi in judecata se afla si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una din cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara.

Potrivit anchetatorilor, la cinci firme ale Rodicai Vlad au fost descoperite un numar de 32 de facturi fictive, prejudiciul adus statului fiind de 604.850,51 de lei.

In decembrie 2015, Rodica Vlad a fost condamnat de Tribunalul Mehedinti la o pedeapsa rezultanta de 5 ani de inchisoare, judecatorii gasind-o vinovata pentru spalare de bani, evaziune fiscala si aderare la un grup infractional organizat. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to EXPLOZIV! “Regina farmaciilor” din Timisoara, Rodica Vlad, executata silit de unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania

  1. Strehaia says:

    O vai, hai sa îi plângem de milă la țața asta care acu’ se dă victimă! Mi se zbate o lacrimă în colțul ochiului de purcica asta!

Leave a Reply

%d bloggers like this: