BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

INCOMOD! Jurnalistul Malin Bot, inlaturat de pe “sticla” B1 TV! Patronatul EVZ a intrat in jocurile politice care preced alegerile parlamentare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

malin

Prea incisiv si prea onest pentru un post de televiziune care se pregateste sa intre in jocul de culise al alegerilor parlamentare din acest sfarsit de an, jurnalistul Malin Bot a fost inlaturat “pe sestache” din grila de programe a B1 TV.

Nu a fost anuntat direct, barbateste – asa cum ar dori mogulii Dan Andronic sau Sorin Oancea sa para in lumea business-ului media de pe malurile Dambovitei -, ci jurnalistul a aflat intamplator despre decizia care-l scoate de pe sticla, de la pupitrul emisiunii EVZ TV.

„Nu am nicio explicatie pentru decizia asta! Pur si simplu, am aflat de la producatoare cand am incercat sa stabilesc invitatii urmatoarei editii. Am aflat ca am fost inlocuit cu o fata care prezenta spectacole sau ceva de genul acesta. Mi se pare o decizie «fireasca» sa inlocuiesti un ziarist cu 22 de ani de presa in spate, dintre care 15 de tv, cu cineva fara experienta, adus din showbiz”, a facut haz de necaz jurnalistul pe pagina sa de Facebook, dupa care a revenit si a precizat ca decizia “concedierii” sale de la emisiunea realizata si gestionata exclusiv de EVZ apartine conducerii ziarului si nu are nicio legatura cu B1 TV.

Explicatiile lui Dan Andronic, care spune ca, in aceasta perioada, a campaniei electorale, Malin Bot si Mircea Marian trebuie sa se ocupe mai mult de ziar, iar in emisiune sa apara doar pe post de invitati, sunt doar vorbe in vant, cata vreme redactorul sef al editiei online a EVZ a dezvaluit, referinduse la patronul din acte al ziarului, ca “nu impartasim aceleasi opinii pe anumite teme de dezbatere in spatiul public”.

Asadar, cand se fac cartile puterii pe urmatorii 4 ani, in Romania, clauza de constiinta – atat de clamata de Malin Bot – nu mai pare sa valoreze mare lucru in presa damboviteana, mai cu seama ca patronul EVZ a fost, rand pe rand, om de incredere atat pentru social-democratul Adrian Nastase, via Remus Truica, fost sef de cabinet al primului ministru, cat si pentru democrat-liberalul Traian Basescu, via Elena Udrea si Bogdan Buzaianu.

Nu mai spunem ca, in 2008, Dan Andronic s-a casatorit, la Monaco, cu avocata Monica Comsea, o apropiata a familiei Tariceanu, iar in 2001, cand a fost directorul cotidianului Curentul si omul de incredere al milionarului Sorin Ovidiu Vantu, ar fi avut o relatie amoroasa cu sotia actualului puscarias, care a dus la divortul celor doi.

Asadar, in noianul atator interese politice si de afaceri, cat de intamplatoare sa fie inlaturarea lui Malin Bot de la pupitrul unei emisiuni incontrolabile si cu o mare audienta in randul electoratului? (G.I.)

Sursa foto: Facebook

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: