PANICA! Incendiu izbucnit la ultimul etaj al centrului comercial Iulius Mall din Timisoara, lichidat de pompieri! Toti clientii food-court-ului au fost evacuati de urgenta

incendiu mall

Peste 300 de persoane care se aflau la ultimul etaj al centrului comercial Iulius Mall din Timisoara, in zona food-court-ului, au fost evacuate, marti dupa-amiaza, dupa ce tubulatura unui cuptor folosit de angajatii unui local, pentru prepararea mancarii, a luat foc.


Un fum inecacios s-a extins rapid in toata sala de mese, deasupra restaurantelor traditionale si a pizzeriilor care-si desfasoara activitatea in incinta, provocand agitatie printre gurmanzi si angajatii societatilor comerciale.

Incidentul a fost anuntat la 112 si, dupa cateva minute de agitatie si inghesuiala in zona scarilor rulante, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, o autoscara mecanica si o ambulanta SMURD, reusind sa lichideze incendiul inainte ca acesta sa se extinda.

Din primele constatari ale pompierilor, tubulatura de evacuare a gazelor de la unul dintre cuptoarele folosite la prepararea mancarii a luat foc. Din fericire, in afara unei sperieturi generale, incendiul nu a provocat nicio victima. (V.E.)

 

Leave a Reply