LOBBY POLITIC! Consilierul judetean Dorin Candea, baie de multime alaturi de Traian Basescu, la Serbarile Nationale de la Tebea!

candea 1Delegatia PMP care a participat, astazi, la Serbarile Nationale de la Tebea, manifestare dedicata memoriei lui Avram Iancu, a avut in componenta si un reprezentant al filialei din Timis.


Consilierul judetean Dorin Candea, secretarul general al organizatiei banatene, a stat tot timpul aproape de fostul presedinte Traian Basescu, liderul la zi al Miscarii Populare, semnaland faptul ca se bucura de increderea primului om al partidului si, incontestabil, ar fi cazul sa prinda un loc eligibil pe listele parlamentare.

Baia de multime facuta la Tebea de fostul presedinte, aflat in fruntea delegatiei PMP, a fost consemnata si pe pagian sa de Facebook, fara a se face referire la o eventuala candidatura a sa la parlamentarele din decembrie. “Am participat la sarbatoarea anuala de la Tebea dedicata lui Avram Iancu. Gorunul pe care l-am plantat acum 10 ani a crescut frumos, i-am turnat apa la radacina si anul acesta. O sarbatoare populara la care revin an de an cu placere.”, a anuntat Basescu pe pagina sa de socializare.

candea 2

Dupa cum s-a hotarat in cadrul PMP, listele candidatilor la parlamentare din teritoriu trebuie trimise la Bucuresti pana in data de 15 septembrie, dupa care acestea vor fi analizate si validate de Traian Basescu. “Presedintii de organizatii sa recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Cand spun oameni care au o meserie nu ma refer la oameni care sa aiba o diploma, ci la oameni care sa isi fi practicat meseria si care sa fie politicieni liberi. Atunci cand nu ai practicat o meserie si te trezesti proaspat absolvent parlamentar nu vei face niciun rabat de la slugarnicia de a ramane in politica cu orice pret. Cei care au o meserie vor face politica relaxati, pentru ca vor sti ca, daca nu mai ies parlamentari la legislatura urmatoare, daca sunt verticali in fata sefilor politici, au un refugiu in propria lor meserie”, a recomandat Traian Basescu la finalul sedintei Consiliului Executiv National al PMP. Ramane de vazut ce “meseriasi” va scoate din joben liderul PMP Timis, Ion Raducanu… (G.I.)

 

Leave a Reply