BREAKING NEWS! Parchetul General a anuntat ca a extins urmarirea penala in rem in dosarul abuzurilor savarsite de anchetatori in cazul politistului George Gavrea     Primarul Timisoarei spune ca niciodata nu a iesit atat de bine intr-un sondaj online, precum in cel despre marcajele de la intersectia Pasajului Jiul    Trei barbati care lucrau la curatarea unei cisterne de bere, intr-o parcare langa Teregova, Caras-Severin, au murit intoxicati cu vapori de alcool    Datorita copy-paste, un complet de la Tribunalul Timis a motivat respingerea unui apel intr-un dosar de amenda pentru alcool la volan cu argumente dintr-un caz de amenda CNADR pentru rovigneta    Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca, datorita recursului compensatoriu, toate calculele executarii pedepselor de catre detinuti trebuie refacute    30 de alesi locali ai PNL din Timis (primari, viceprimari, consilieri judeteni) isi exprima protestul fata de reducerea drastica a bugetelor locale in urma masurii guvernului de modificare a Codului Fiscal

CONFLICT DE INTERESE! Primarul unei comune din Banat, trimis in judecata pentru ca si-a atribuit in mod fraudulos un teren

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

 

toader marian

Procurorii din cadrul Parchetului de pe  langa Curtea de Apel Timisoara  au finalizat urmarirea penala si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Toader Marian, primar al comunei Zabrani, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut faptul ca primarul Toader Marian, in perioada 2012-2013, a indeplinit, direct sau prin interpusi, mai multe acte prin care s-a realizat un folos patrimonial pentru o societate comerciala la care acesta are calitatea de asociat unic.

Folosul patrimonial obtinut de societatea comerciala la care inculpatul are calitatea de asociat unic a constat in obtinerea, fara drept si fara costuri, a unei suprafete de teren pe care nu exista interdictie de construire si care apartinea comunei Zabrani, in locul alteia pe care exista interdictie de construire si apartinea societatii inculpatului.

Acest schimb de terenuri a fost realizat, la initiativa inculpatului, in mai multe etape. Initial, printr-o hotarare a Consiliului Local Zabrani, s-a procedat la unificarea a doua parcele alaturate, una apartinand comunei Zabrani si cealalta societatii comerciale la care este asociat inculpatul.

Ulterior, societatea comerciala la care este asociat inculpatul a solicitat instantei iesirea din indiviziune si atribuirea unui lot individualizat fiecarui coproprietar.

Prin acest artificiu, inculpatul a obtinut un teren pe care se putea construi, in locul terenului pe care il detinea si care avea interdictie de construire deoarece se afla in imediata apropiere a liniilor electrice si a liniilor de cale ferata, scopul final fiind acela de a realiza un proiect cu finantare externa nerambursabila pe acest teren.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Judecatoriei Lipova.

Reamintim ca Toader Marian a devenit celebru in paginile tabloidelor, dupa ce paparazzii au dezvaluit ca are o relatie cu Mihaela Borcea, fosta sotie a finantatorului lui Dinamo, Cristi Borcea. Dupa peste patru ani de convietuire, relatia s-a destramat, ca urmare a problemelor primarului cu justitia. “Dupa o relatie de patru ani şi jumatate, am ajuns acum ca si doi straini, in mare parte, cred, si din cauza problemelor pe care le am eu in aceasta perioada. Intotdeauna, la necaz vezi care sunt oamenii ce ti-au ramas aproape. Din pacate, Mihaela nu se afla printre ei”, a declarat Marian Toader, in decembrie 2015. (V.E.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: