BREAKING NEWS! Parchetul Militar din Timisoara a preluat dosarul politistilor si jandarmilor acuzati ca au batut si bagat in spital doi tineri    O familie din Satu Mare - sot, sotie si soacra - a fost ucisa in propria casa; barbatul dadea bani cu camata si se presupune ca ucigasul ar fi un debitor    Un student de la Agronomie, batut de un coleg de camin cu un box metalic    Sistemul de trafic management implementat pe strazile Timisoarei, la un pas de colaps, dupa ce CL nu a aprobat bugetul pentru mentenanta    Un student din Maroc a simulat un accident pe o trecere de pietoni din Timisoara pentru a face rost de bani sa plece acasa    Cel putin 155 de morti si 120 de raniti intr-un atac terorist cu bomba la o moschee din Peninsula Sinai, in Egipt

CALAUZE! Retea de trafic de migranti destructurata la granita de sud-vest! Patru calauze sarbe, prinse in timp ce conducea un grup de 24 de migranti

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

 

migranti TM

In urma monitorizarii activitatii infractionale a unei grupari organizate de trafic de migranti, Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara in cooperare cu B.C.C.O Timisoara, D.O.S., sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T Timisoara au destructurat o retea de trafic de migranti, reusind sa retina in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad un grup de 24 migranti si 4 calauze.

Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara, in cooperare cu Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T Timisoara si D.O.S, la data de 13.09.2016 au organizat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta a Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare.

Astfel, in jurul orei 22.00, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, a fost observat un grup de persoane care incerca sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria prin apropiera Punctului de Trecere a Frontierei Cenad.

Imediat s-a declansat o actiune tactica specifica politieneasca, in urma careia au fost retinute 24 de persoane de origine afro-asiatica si 4 calauze de nationalitate sarba.

Din cele 4 calauze, una a fost retinuta impreuna cu grupul de migranti, una in localitatea Timisoara si doua in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Grupul de migranti de origine siriana si calauzele au fost preluate si transportate la sediul I.T.P.F. Timisoara in vederea continuarii cercetarilor. Anchetatorii au aflat ca fiecare migrant a platit cate 5.000 de euro traficantilor pentru a fi trecut frontiera. (V.E.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: