BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

CALAUZE! Retea de trafic de migranti destructurata la granita de sud-vest! Patru calauze sarbe, prinse in timp ce conducea un grup de 24 de migranti

 

migranti TM

In urma monitorizarii activitatii infractionale a unei grupari organizate de trafic de migranti, Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara in cooperare cu B.C.C.O Timisoara, D.O.S., sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T Timisoara au destructurat o retea de trafic de migranti, reusind sa retina in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad un grup de 24 migranti si 4 calauze.

Politistii de Frontiera din cadrul I.T.P.F. Timisoara, in cooperare cu Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T Timisoara si D.O.S, la data de 13.09.2016 au organizat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta a Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare.

Astfel, in jurul orei 22.00, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, a fost observat un grup de persoane care incerca sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria prin apropiera Punctului de Trecere a Frontierei Cenad.

Imediat s-a declansat o actiune tactica specifica politieneasca, in urma careia au fost retinute 24 de persoane de origine afro-asiatica si 4 calauze de nationalitate sarba.

Din cele 4 calauze, una a fost retinuta impreuna cu grupul de migranti, una in localitatea Timisoara si doua in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Grupul de migranti de origine siriana si calauzele au fost preluate si transportate la sediul I.T.P.F. Timisoara in vederea continuarii cercetarilor. Anchetatorii au aflat ca fiecare migrant a platit cate 5.000 de euro traficantilor pentru a fi trecut frontiera. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: