EVACUARE! Clubul de fite Zambara, evacuat din cladirea Bastionului Theresia! Patronul Dorin Epure considera ca, dupa 15 ani de investitii, spatiul de 400 mp i-ar apartine

zambara tm

Clubul Zambare si alte trei spatii comerciale detinute de omul de afaceri Dorin Epure in cladirea Bastionului Theresia au fost evacuate, sub supravegherea unui executor judecatoresc, urmand ca toti cei peste 1.000 de metri patrati sa fie scosi din nou la licitatie.


Procedura a inceput joi dimineata si se desfasoara sub supravegherea unui executor judecatoresc, in conditiile in care contractele de inchiriere au expirat, inca din februarie 2016, iar patronul de la Heaven a tergiversat eliberarea incaperilor din Bastion, sperand ca poate aranja o uzucapiune si, implicit, o acaparare a spatiilor in litigiu.

„Am declansat procedura de evacuare a societatii comerciale Elaine SRL, pentru expirarea contractului pe care l-a avut cu Consiliul Judetean. Spatiile urmeaza sa fie sigilate si va fi desemnat un custode neutru. Activitatea societatii comerciale va inceta din acest moment. Este vorba despre patru spatii: Zambara, Cafe de Paris si Cheers. Urmeaza o procedura de licitatie, in momentul in care spatiile vor fi eliberate”, a explicat Dan Paduraru, administratorul Complexului Bastion Theresia.

De cealalta parte, avocatul Arcadie Anastasescu, avocatul omului de afaceri, a invocat faptul ca, dupa 15 ani de investitii, acele spatii ar apartine, de fapt, lui Dorin Epure. “Noi am detinut aceste spatii in baza unui contract de asociere in participatiune inca din 2001, iar pe parcursul celor 15 ani, dupa investitiile efectuate si eficientizarea acestui complex al Bastionului Theresia, cred ca ne si apartin. Societatea este la zi cu toate platile. Se argumenteaza necesitatea evacuarii in sens juridic pentru a se putea tine aceasta licitatie la care cu siguranta vom participa”, a declarat Arcadie Anastasescu pentru publicatia deBanat, cu precizarea ca, zilele viitoare, Tribunalul Timis se va pronunta asupra contestatiei la evacuare.

Reamintim ca in perioada in care Consiliul Judetean a fost condus de Constantin Ostaficiuc, clubului de noapte Zambara i s-a permis functionarea intr-o cladire de patrimoniu, renovata pe bani europeni, dupa ce, oficial, s-a stabilit ca acolo, de fapt, isi desfasoara activitatea educativa un Centru de pregatire pentru tineret… (G.I.)

 

 

Leave a Reply