ACCIDENT! Politist de la S.O.S. Timis, ranit in urma unui accident rutier! Masina sa a derapat din cauza unor resturi vegetale

masina politist

Un politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis a fost ranit usor, vineri seara, pe soseaua Timisoara – Lugoj, dupa ce masina in care se afla a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un parapet.


Impactul dintre autoturism, un Peugeot 307, si parapetul metalic de pe marginea soselei a fost foarte puternic, masina fiind avariata serios pe partea dreapta.

Unii martori la incident spun ca politistul a pierdut controlul volanului din cauza unor resturi vegetale aflate pe carosabil. Imediat dupa impact, politistul a fost preluat de o masina particulara si transportat la un spital din Timisoara.

Identitatea sa a ramas invaluita in mister, nu a fost comunicata public, intrucat, spun martorii, barbatul ar fi angajat al Serviciului de Operatiuni Speciale, insa nu se afla in misiune.

Politistii de la Rutiera ajunsi la fata locului au facut masuratori si au incercat sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul, rastimp in care circulatia s-a desfasurat greoi, pe un singur sens de mers. (G.I.)

Leave a Reply