RECHIZITORIU ! Un criminl care si-a ucis sotia in bataie, trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis

arestare_prev

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus trimiterea in judecata a trei inculpati extrem de agresivi, care au fost arestati preventiv dupa ce au ucis sau ranit grav persoane apropiate.


In primul caz, Gheorghe Boti si Remus Burulea sunt acuzati de tentativa de omor, probele administrate in cauza dovedind ca acestia au fost la un pas sa ucida in bataie o persoana.

Conform rechizitoriului, in noaptea de 25.07.2016, in jurul orei 00.30, inculpatii Boti Gheorghe-Nelu si Burulea Remus, in timp ce se aflau intr-o  localitate din judetul Timis, pe drumul pietruit din dreptul imobilului situat la nr. 186, amplasat la marginea satului si in apropierea izlazului, i-au aplicat victimei B.D. multiple lovituri cu un par din lemn si cu o furca, in cap si peste torace, lovituri in urma carora aceasta a suferit leziuni traumatice grave ce i-au pus in primejdie viata si care au necesitat un numar de 40 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

In al doilea dosar, Irimie Sorin Cristian a fost trimis in judecata pentru omor comis asupra unui membru de familie. Mai exact, in cursul zilei de 29.05.2016, atat in jurul orei 15, cat si in jurul orei 19.15, inculpatul Irimie Sorin-Cristian, in timp ce se afla in locuinta sa, i-a aplicat in mod violent sotiei sale I. R. multiple lovituri cu pumnii, picioarele precum si cu o coada de matura si un par din lemn, in cap, peste torace, abdomen, maini și picioare, lovituri in urma carora victima a suferit leziuni traumatice grave ce au condus in ziua urmatoare de 30.05.2016 la decesul acesteia, in incinta locuintei. 

Dosarele au fost trimis, spre competenta solutionare, Tribunalului Timis. (G.I.)

 

Leave a Reply