Romanian Business without Borders ! O agentie de turism din Timisoara promoveaza Romania la Dubai (P)

petcana1

In perioada 24 – 25 septembrie, la Dubai, se va desfasura  conferinta „Romanian Business without Borders”, un alt eveniment din serie de conferinte internationale desfasurate sub umbrela campaniei Antreprenor cu Zambet.


Acesta isi propune sa creeze conexiuni intre antreprenori, potentiali investitori si oficialitati, sa contureze si sa intampine noii directii de business. Proiectul se concentreaza pe cateva domenii de interes – medical, IT, turism, constructii (arhitectura, design) si mici producatori.

Unul dintre participantii care va promova Romania la conferinta de la Dubai este si Agentia de turism Ultramarin, din Timisoara. Consecventa planului de a face cunoscuta Romania ca destinatie turistica peste hotare, Agentia de turism Ultramarin mai face un pas.

Dupa ce, in ultimii ani, a implementat cu succes Programul „Iubeste Romania Ta”, prin care a promovat frumusetile tarii noastre printre romani, echipa Ultramarin a inceput promovarea Romaniei si peste hotare. Participa la cele mai importante targuri de turism internationale, cu convingerea ca are ce arata lumii. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel ca, in ultimii doi ani, a reusit sa organizeze, cu succes, tururi tematice prin Romania pentru tot mai multe grupuri de straini.

„Vacanta ne duce tot timpul cu gandul departe, ne aminteste de relaxare, de locuri minunate si de amintiri de neuitat in conditii care trebuie sa fie perfecte, nu doar optime. Faptul ca fiecare zi e o calatorie stim deja, dar cateva zile pe an sunt parte din acea vacanta, pe care ne-o dorim sa fie ideala. Ultramarin este agentia care vrea sa ofere nu doar conditii optime, ci o experienta personalizata pe nevoile fiecaruia. In epoca moderna noi am inteles ca turistul nu mai este doar un calator, ci un personaj, care-si contureaza povestea in jurul lumii. Noi avem datoria morala de a dezvolta incoming-ul si de a-i atrage pe straini pe meleagurile noastre”, sustine Gabriela Petcana, managing partner la Ultramarin, intreprinzator care incearca sa duca turismul  romanesc intr-o noua etapa.

Mai cu seama ca Agentia de turism Ultramarin este partener strategic pe Romania al Ovation, una dintre cele mai mari companii pe plan mondial care asigura servicii de turism si afaceri pentru companii si agentii din intreaga lume. (I.S)

 

Leave a Reply