DEMISIE! Vasile Blaga a demisionat de la conducerea PNL si din cea de sef al campaniei pentru alegerile parlamentare

vasile blaga demisie
Senatorul Vasile Blaga a anuntat intr-un comunicat de presa ca isi depune demisia din functia de co-presedinte al PNL, dar si din cea de sef al campaniei pentru alegerile parlamentare, afirmand ca isi va dovedi “nevinovatia in fata institutiilor abilitate”.


“In urma acuzatiilor care mi s-au adus astazi, imi voi dovedi nevinovatia in fata institutiilor abilitate. Eu insumi sunt garantul respectarii Statutului PNL si a tuturor deciziilor partidului. Nu pot sa cer colegilor mei sa respecte criteriile de integritate, iar eu sa nu o fac. Ca atare, voi actiona in consecinta si imi depun demisia din functia de co-presedinte al Partidului National Liberal si din cea de sef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, afirma Blaga.

Potrivit unor surse politice, in acest moment nu este luata o decizie cu privire la ce se va intampla cu conducerea partidului, existand trei variante posibile: un congres inainte de alegeri, desemnarea unui copresedinte din partea vechiului PDL sau numirea unui presedinte unic de catre Biroul Politic National al partidului, asa cum s-a intamplat pentru presedintii de organizatii. (V.E.)

Leave a Reply