HOLD-UP! Jaf armat la o sucursala BCR din Arad! Atacatorul a reusit sa fure aproape 15.000 de euro, care au fost recuperati de politisti

jaf AR

O sucursala a Bancii Comerciale Romane (BCR) din municipiul Arad a fost jefuita, joi, de un barbat inarmat cu un pistol, care avea fata acoperita cu o  cagula.


Potrivit politistilor, un barbat inalt, mascat cu o cagula, a intrat in sediul bancii si a amenintat angajatii cu ceea ce parea a fi un pistol, cerandu-le banii.

In acel moment, in banca se afla doar un client, un barbat, care spune ca a incercat sa intervina, insa fost si el amenintat cu pistolul si nu a reusit sa-l imobilizeze pe atacator.

Dupa ce i s-au dat banii din casa, individul mascat a iesind din banca in fuga, a luat-o rapid pe o strada din apropiere, dupa care s-a facut nevazut printre blocuri.

S-a dat alarma si la fata locului au ajuns, rapid, mai multe echipaje de politie si jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad, care au impanzit cartierul Micalaca pentru a-l cauta pe atacator.

La putin timp de la declansarea cautarilor, politia a gasit rucsacul atacatorului. In interior a fost gasita o suma de 87.000 de lei si un pistol de jucarie. (V.E.)

Leave a Reply