EXPLOZIV! Un fost ofiter de jandarmi va prelua, de la 1 octombrie, sefia Politiei Municipiului Lugoj! VEZI cine va incerca sa tina sub control “placa turnanta” a traficului de droguri din vestul tarii

pol lugojPensionarea comandantului Politiei Lugoj, comisarul sef Dan Lupulescu, a dat mari batai de cap conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Timis, in conditiile in care Lugojul este un oras cu o situatie operativa complexa, e supranumit chiar “placa turnanta” a traficului de droguri din vestul tarii, motiv serios pentru o atenta analiza si numirea in functie a unui ofiter competent.


Si, neaparat, incoruptibil, daca ne gandim ca liderul unui clan tiganesc din Lugoj, Iulian Bot, zis si Viscol, a reusit sa-l mituiasca pe insusi fostul sef al IPJ Timis, comisarul sef Sorin Muntean, dar si pe fostul sef al Economicului, comisarul sef Dumitru Pavel. Toti, aflati acum intr-o prelungita ancheta la DNA Timisoara.

Dupa lungi deliberari, seful Politiei Timis, comisarul sef Ioan Mirescu, a decis sa nu mearga pe “mana” adjunctului de la Politia Lugoj, comisarul sef Mihai Tonenchi, care se astepta la o avansare in functie, ci sa trimita acolo un om de mare incredere. Astfel, de la 1 octombrie, sefia Politiei Lugoj va fi preluata de nimeni altul decat comisarul sef Traian Tatar, fostul sef al Biroului Inspectie Interna din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, care, in ultimul an, a pus umarul la inlaturarea din sistem a politistilor corupti.

Daca ne gandim ca Traian Tatar provine din randul ofiterilor Jandarmeriei Romane, optand pentru Politie doar de la inceputul anului 2006, putem aprecia ca Lugojul a incaput pe maini bune, nefiind exclus ca fostul sef al Controlului Intern sa aiba si alte misiuni in cel mai greu de controlat oras, din punct de vedere politienesc, din tot judetul Timis.

In final, sa mai spunem ca sefia Biroului Inspectie Interna va fi preluata de comisarul sef Artur Vadraru… (G.I.)

Leave a Reply