CAPTURAT! Interlopul Cipi Dascalescu, prins intr-un club de manele din Bucuresti! Pontul pentru politisti ar fi venit pe filiera fratilor Camataru

ciprian-dascalescu-4

Dupa sapte luni de la darea in urmarire generala, ca urmare a sustragerii de la executarea unei condamnari de 8 ani si trei luni de inchisoare, interlopul timisorean Ciprian Dascalescu a fost capturat.


Politistii de la Urmariri au primit un pont, sambata noapte, ca acesta s-ar afla intr-un club de manele din Bucuresti, iar in urma descinderii la adresa indicata de informator s-a si reusit prinderea sa.

Nu este exclus ca pontul sa fi venit pe filiera fratilor Camataru, spun surse din lumea interlopa locala, in conditiile in care Dascalescu este “in dusmanie” cu Sorin Udrea, prieten al liderilor interlopi din Bucuresti, iar acestia si-au razbunat “fratele” si au dat o mana de ajutor politistilor.

De altfel, Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si opt luni in dosarul unei grupari infractionale din Timisoara, a si fost capturat in Italia inca din luna martie, dar pana in prezent nu s-a reusit aducerea sa in Romania.

Reamintim ca Ciprian Dascalescu, fost campion national la lupte libere in 1994, a fost condamnat, la inceputul acestui an, la 8 ani si trei luni de inchisoare pentru tentativa de omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept, dupa ce a tras trei gloante, cu un pistol, asupra masinii lui Marius Calafeteanu, unul dintre adversarii sai dintr-un clan rival din Timisoarei.

Ulterior, un anumit Adrian Talos a incercat sa preia vina asupra sa, pentru a-l salva pe Dascalescu de la inchisoare, insa procurorii s-au prins de schema si l-au trimis in judecata pentru marturie mincinoasa. (G.I.)

Leave a Reply