CINISM! Jurnalistul timisorean Malin Bot, atacat dur de fostul presedinte Traian Basescu! “Nu i-am cerut niciodata sa ma sustina!”

malin

Jurnalistul timisorean Malin Bot, care a dat startul plecarii unor ziaristi importanti de la Evenimentul zilei la Romania libera, a fost atacat dur de Traian Basescu.


Fostul presedinte a avut o iesire violenta la adresa unor jurnalisti – care, pana in 2014, erau considerati basisti -, in contextul in care acestia l-au criticat pentru afirmatiile facute la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. “N-am avut niciun aranjament cu ei, fie ca se numeau Tapalaga, Bot, Ciocazanu. Erau lingai voluntari. Aceasta hoarda de propagandisti, daca spui ceva despe Kovesi… Tapalaga, unul care m-a lins fara sa-i cer. Voluntar a fost. Acum si-a schimbat obiectul lingerii. Eu nu le-am cerut nici lui Tapalaga, nici lui Ciocazanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian sa ma sustina”, a declarat Basescu la RTV.

Dupa ce a sustinut numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA, fostul presedinte si-a schimbat atitudinea si a declarat ca sefa DNA nu trebuie confundata cu institutia pe care o conduce, iar criticile la adresa acesteia sunt indreptatite. “Daca tot ii place sa fie starleta de televiziune, lasati-o sa fie si criticata”, a recomandat, ironic, Traian Basescu. (G.I.)

Leave a Reply