BREAKING NEWS! Ministrul Tudorel Toader, acuzat ca vrea sa distruga DNA, dupa ce a propus infiintarea unei directii de Parchet speciala pentru anchetarea magistratilor    Politia Timis a operat primele retineri in scandalul dintre clanurile tiganesti de la Lugoj: doi tineri care au distrus un BMW cu topoarele    Suspiciuni de frauda la examenul pentru ocuparea a 20 de posturi de ofiteri organizat de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara    Bucuresteanca Roxana Iliescu, vicepresedintele CJT, ii transmite teleormaneanului Liviu Dragnea ca "Banatu-i fruncea"     Mihai Razvan Ungureanu vizat pentru sefia Serviciului de Informatii Externe    Sondaj hilar lansat pe Facebook de eurodeputatul Maria Grapini, care-si intreaba prietenii daca ar trebui sa-si mai taie din par sau nu

DESFRAU VERBAL! Spectacol grotesc cu caini in plin centrul Timisoarei! O pensionara a injurat ca la usa cortului un sofer care nu a dat prioritate patrupedelor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

femeie cu caini

Un incident aparent banal, petrecut, vineri, in zona Pietei Unirii, a scos in evidenta un aspect citadin ingrijorator, respectiv faptul ca unii locuitori ai Timisoarei inca n-au aflat ca, peste 5 ani, orasul de pe Bega va fi Capitala Europeana a Culturii.

Injuraturi ca la usa cortului, amenintari, un limbaj licentios de cea mai joasa speta, o atitudine de mahala. Cam asa poate fi descrisa reactia unei femei care plimba doi caini, in momentul in care un sofer mai grabit, probabil, nu a dat prioritate patrupedelor.

Cel putin, asa spuneau cei adunati ca la circ… Incredibila scena, cu o doamna, cel putin in aparenta, injurand ca la usa cortului un barbat refugiat intr-o masina, a provocat panica printre pietoni, locatari curiosi si participantii la trafic, care au privit scena cu uimire si dezgust.

“O bunica cu caini, 2 bucati, pe Alexandrescu colt cu Gradinita Lenau, zbiera de mama focului la un biect sofer aflat intr-o masina parcata, cu geamuri fumurii, care nu se uita decat in fata, incercand sa ignore cuvintele de genul – sa-mi sugi p… mea, a tuturor, apoi si-a adus aminte ca nu dispune de acest instrument si a spus: sa-mi mananci p…a, a mea, a oamenilor si a lor, aratand cu degetul catre cainii ei. Mortal! Toata Piata Unirii rasuna de zbieretele doamnei cu catelu’”, a descris scena un timisorean pe pagina sa de facebook.

Tot acolo a postat si fotografia femeii care a dat un spectacol jalnic in viitoarea capitala europeana a culturii, care detine un cont pe facebook sub denumirea de Maria Arghius.

Daca politistii locali tocmai erau la vreo sedinta cu energicul director Dorel Cojan si nu au reusit sa ajunga la timp sa prinda incredibila faza, pentru a stopa si amenda atitudinea de mahala a unei timisorence, in plin centrul orasului, atunci cu siguranta nu va fi suficient doar oprobiul public. (Gabriela Gaspar)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: